Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Måleri/Tapeter 25 okt 2019

Från galet kul till klassiskt korrekt

Array

Det är ett brett och annorlunda utbud av tapeter som erbjuds i den Skellefteåbaserade butiken. På Tapeten finns självklart även representerade på nätet genom informativa gör-det-själv-stories, inspirerande bilder och spännande samarbeten.

Direktimporterat, annorlunda och prisvärt

Carin Elvhammar är butiksinnehavare och digital strateg. I sitt arbete som har hon hjälpt åtskilliga företagare att synas mer på nätet och hon brinner för allt som har med färg och form att göra. – Jag arbetar en hel del med direktimport eftersom jag vill erbjuda mina kunder prisvärda och annorlunda produkter. Jag vill att alla ska ha råd att byta tapeter så som man byter kuddar och gardiner!

I butiken finns allt från galna flamingotapeter (som i Love Island-huset) till mer klassiska tryck och mönster. Tapeterna kommer bland annat från PaperMint, Rebel Walls, Majvillan och relativt nystartade Ulricehamns tapetfabrik.

Carin vill lyfta fram att tapeter är en lika självklar del av inredningen som vilken annan inredningsdetalj som helst. – Man behöver inte tapetsera ett helt rum eller ens en hel vägg. Börja med ett par våder och skapa en känsla utifrån det. Tänk också på att tapeter är utbytbara och att de inte behöver kosta så mycket. Vi har både studentrabatter och andra erbjudanden som gör att alla har råd.

Carins tips för en lyckad tapetsering

– Lita på magkänslan

– Våga välja mönster och färg

– Låna hem kollektionsböcker och tapetprover

– Försök hitta en genomgående färg som återkommer

Text: Petra Roman

Foto: På Tapeten

Annons