Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Snickare 17 aug 2018

Populär garageportleverantör

Array

Nu är våren på ingång om man börjar så smått att slänga ett öga på utsidan på huset. Fungerar allting som det skall, eller vill man bara uppdatera, för en snyggare framsida? Ifall din garageport behöver uppdateras, finns kanske olika faktorer som du vill ta hänsyn till? Som en port med motordrift, eller fönster och som är lättmonterad och har fingerklämsskydd och automatiskt stopp. Framförallt söker du en garageportleverantör som snabbt, och enkelt kan installera porten och hjälpa till med en bra service. En av Sveriges snabbast växande företag inom garageportar idag, är Garageexperten, med huvudkontor i Jönköping.

Verksamhetens kärna bygger på snabba leveranser och att portarna säljs till riktigt bra priser, och med en mycket god kvalitet och bra service därtill. De levererar portarna över hela landet, och hjälper även till med montering om det skulle behövas. Och visst skulle det vara skönt att slippa gå ur bilen, nästa gång du skall öppna garaget och snön vräker ner, då alla portar från Garageexperten alltid levereras med motordrift och kontroller.

Företaget började sin verksamhet i en källare 2011, och har vuxit otroligt fort:

– Hårt arbete och en hög ambitionsnivå har tagit oss dit vi är idag. Det handlar om att våga ta risker, omge sig med rätt personer och verkligen satsa helhjärtat. Vi har nyligen byggt nytt och större lager, strategiskt placerat i Jönköping. Det gör att vi kan hålla nere leveranstiden, något som våra kunder uppskattar väldigt mycket, berättar Kristoffer Göthner, VD, Garageexperten.

Det finns ett stort antal modeller, på Garageexpertens hemsida. Där kan man till exempel finna Garageport 2500 x 1900, i färgerna vit, svart och grå, och finns i de flesta storlekar. Likaså garageport 2500 x 2000. Vill man sedan ha en skräddarsydd, med fönster, eller kanske andra mått, så ordnar företaget det.

– Vi har alltid strävat efter 100% nöjda kunder. De första åren arbetade vi enbart med fasta standardmått, men efter att ha slutit avtal med en av Europas främsta tillverkare av garageportar, så levererar vi nu alla mått efter kundens önskemål, berättar Kristoffer.

På hemsidan finns även olika tillbehör som du kan köpa till som kodlås, väggknapp, nödlås och fjärrkontroll. Kul är också att det finns en blogg för Garageexperten, där man kan följa företagets utveckling, läsa om feedback från kunder och ha koll på det senaste som händer inom garageportvärlden!

Text: Linda Johansson

Annons