Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Inredning | Livsstil 10 mar 2022

Tidlös grönska på väggen i ditt hem

Du behöver inte måla om eller skaffa nya möbler för att få en ny känsla i ditt hem. En ny tavelvägg med ett tema ger en spännande och vacker förändring. Posters med motiv i naturligt grönt och sandfärger är både trendigt och harmoniskt.

Även om du trivs i ditt hem så kan det ju vara trevligt med lite omväxling ibland. Något nytt som piggar upp, utan att du behöver renovera eller ens möblera om. Då är en ny tavelvägg med posters ett alternativ som är både smidigt och prisvärt.

– Med en noga utvald tavelvägg som passar din stil kan du på ett enkelt sätt förvandla ditt hem. Med vårt stora utbud av posters finns det trendig och snygg väggkonst för alla, säger Annica Wallin, Executive Creative Director hos Desenio.

Desenio som har ett rikt sortiment av posters i sin webbutik och släpper kontinuerligt nya motiv och kollektioner.

Botaniska motiv och bortglömda platser

Så, vad ska du hänga på väggen våren 2022? Ja, precis vad du vill och tycker är snyggt, förstås! Om du vill kika på trenderna ska du kasta en extra blick på tavelmotiv med naturliga toner i grönt och sandsten.

– Vår nya kollektion Studio Renewal är ett bra exempel. En fotokollektion med botaniska motiv och äldre arkitektur. Vi ville ge en känsla av nytt liv som växer fram på bortglömda platser och förfallna strukturer, vilket skapar en känsla av konstant hopp och förändring. Vårt kreativa team reste till många magiska platser på jakt efter vacker arkitektur som tagits över av vacker växtlighet.

Kombinera och variera motiven

Posters från Studio Renewal-kollektionen för in tidlös grönska och fridfullhet i hemmet. Intrycket av tavlorna både förstärks och varieras om du dekorerar med flera olika motiv ur samma serie. Det finns 24 olika att välja emellan, och de flesta motiven finns också i flera olika storlekar: 21×30 cm, 30×40 cm och 50×70 cm.

Rätt ramar är ett annat viktigt val för tavelväggen, och det finns flera val: metallram i svart, guld, silver eller koppar; en träram är också populär.

– Det kan vara svårt att se sin nya tavelvägg framför sig, vilka kombinationer som fungerar och hur man kan hänga tavlorna. Därför har vi en funktion i vår webbutik där du kan prova att matcha olika motiv och ramar för att prova och bygga din egen tavelvägg, säger Annica Wallin.

Annons