Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Livsstil | Resmål | Sport 16 jan 2020

Favoritlaget på världsarenan är drömresmålet för sportintresserade

LA Travel är sportresearrangören som har uppfyllt mångas drömmar om att få se sina idoler spela och tävla i verkligheten. Något som de flesta bara fantiserat om framför TV-sändningarna från brittiska fotbollsligan, NHL-hockeyn eller formel 1-cirkusen. Patrik Johansson på LA Travel, intygar att väl på plats så inser alla att upplevelsen i TV-soffan bara är en bråkdel av allt runtomkring som är en del av eventet.

 

Att själv försöka fixa sin matchresa är som att försöka greppa en sprattlande ål. Lottningar, matchresultat, TV-kontrakt och andra variabler gör det svår att förutse var, när och vilka lag som ska mötas. Det gör det svårt att boka flyg och hotell, medan de mer kalenderspikade eventen snabbt blir utsålda, liksom hotellen inom rimligt avstånd. Så, Patrik Johansson råder alla att välja ett färdigt paket från en erfaren arrangör.

–Absolut. LA Travel har sedan länge samarbeten och avtal med aktörer, hotellkedjor och flygbolag vilket ger oss stabilitet och flexibla lösningar. Vi blir ständigt uppdaterade, så för våra resenärer flyter allt som förväntat. Vi är bara ett telefonsamtal bort för att svara på alla frågor, från sex på morgonen till midnatt. Även om vi har arbetat länge med trygga sportresor, så blir vi alltid lika glada när återkommande kunder säger att de uppskattar vår smidighet.

Bokningar med garanti

Tack vare LA Travels mångåriga samarbete med fotbollförbundet så finns nu resor att boka till Sveriges EM-matcher i både Bilbao och Dublin, i sommar. Och något som särskiljer LA Travel från vissa andra aktörer är dels bokningsproceduren, där kunden har möjlighet att välja flygtur, utifrån passande pris, avreseort och tidpunkt. En annan värdefull faktor är att resan och priset som kunden bokar är definitivt garanterat.

–Ja, för oss och kunderna är det ju självklart att vi besitter allt som ingår i våra sportresor. Men det finns andra säljsajter där bokningen snarare är en förfrågan eller köplats, som inte är definitiv, berättar Patrik Johansson.

Att LA Travel har kapital avsatt hos Kammarkollegiet gör att det alltid finns tryggade resurser för att kunna betala ut resegarantier, om något oförutsett problem skulle uppstå. Och, förutom fotbolls-, ishockey- och formel 1-händelser, så kan Patrik och kollegorna även skräddarsy resor till de största golf- och tennisturneringarna.

–Sport är ju vår specialitet men vi skräddarsyr även resor för företag med helt andra mål. Dessutom så kan hela din familj boka våra resepaket, även om alla medlemmar inte gillar sport. De kan välja bort matchbiljetterna, och uppleva något annat under matchen. Men jag önskar att även den minst sportintresserade tog tillfället att uppleva kraften, passionen, kulturen och musiken kring de här matchfesterna.

 

Se mer: www.latravel.se

Text: Tom Swales

Annons