Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Värme/Kyla 11 sep 2018

Miljövänlig uppvärmning för ditt hem

Array

Kanske letar du efter ett nytt värmesystem? Med hjälp av företaget Valliant kan du enkelt sänka dina uppvärmningskostnader genom att installera ett modernt, ekonomiskt värmesystem som samtidigt är miljövänligt.

  • Du sparar på driftkostnaderna och skyddar miljön samtidigt, genom att välja produkter från oss, säger Thorsten Boman säljare. Valliant är en internationell marknadsledare inom värme-och ventilationsteknik. Företaget erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energisparande värme och ventilationssystem som är huvudsak baserad på förnybara energikällor. Valliant omfattar solvärme, värmepumpar, bergvärmepumpar för luft/vatten, gaspannor, varmvattenbredare,styrning och ventilationssystem för lågenergihus.
  • För min del, som är säljare här på västkusten så är det uteslutande värmepumpar som vi säljer mest av. Vaillant Group grundades 1874 och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag. Vaillant Group Gaseres AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1984.
  • Det är drygt 12 000 anställda sammanlagt i företaget, men i Sverige är vi omkring tjugo stycken.Byte uppvärmningssystem är generellt ett mycket bra beslut. Den högre effektiviteten på nya värmesystem minskar avsevärt energiförbrukningen i din installation. Byte av uppvärmningssystem leder till lägre driftskostnader och minskar miljöpåverkan, menar Thorsten. I allmänhet är ett nytt värmesystem installerat på högst tre dagar. När du byter värmesystem, kan du behålla den befintliga energikällan, gradvis förändra, eller helt byta till förnybar energi.
  • Vi har nått som kallas Green IQ. Den kännetecknar välbyggd, framtidsorienterad och hållbar uppvärmningsteknik av högsta kvalitet. Endast utvalda produkter som uppfyller ett antal kriterier som fastställts av våra experter, får bära Green IQ märket.Enligt Thorsten Boman är värmepumpen mest prisvärd för kunderna. Den har en låg ljudnivå och en snygg design. Värmepumpen ger mycket för pengarna. Även ljudet är viktigt att tänka på när man väljer produkten, och den här låter knappt lika mycket som ett kylskåp.

Annons