Jobba hos oss

Lediga tjänster

Videoreporter

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker efter frilansande videoreportrar i regionerna Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. Vi ger dig löpande uppdrag där du själv tar dig till kunder och förbereder manus, filmar och redigerar på egen hand.

Läs mer

Account manager

Som vår nya Senior Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av målgruppsanpassad marknadsföring i våra forum där vi tar fram redaktionella koncept, reklamfilmer och olika former av marknadslösningar där vi bl.a. använder oss av sociala medier, digitala kanaler och traditionell print för att nå våra kunders målsättningar.

Läs mer

Spontanansökan

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker löpande efter nya härliga kollegor. Är du säljare, grafiker eller reporter och känner för att bli en del av oss? Skicka då in en spontanansökan så kanske du och jag ses. Jag hoppas vi hörs.

Läs mer

Villanytt expanderar och söker löpande efter nya medarbetare. I listan ovanför hittar du vilka aktuella tjänster vi tillsätter just nu men du är självklart välkommen med att skicka in en spontanansökan om du känner dig manad.