Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Homestyling | Inredning 2 okt 2018

Inred ditt sovrum som ditt favorithotell

Array

Det blir mer och mer populärt att skapa hotellkänsla i sovrummet. Och ett företag som kan hjälpa dig återskapa lyx-sviten på favorithotell är inredningsföretaget My Window, som du finner ute i Långedrag, lite utanför Göteborg.

 Allting började med en Miss World tävling i USA under 1980 talet då det i bakgrunden fanns fantastiskt vackra snygga träpersienner. Då startade My Windows grundare, Mats Arkrot företaget Persienngruppen. Idag finns det inte bara träpersienner att köpa utan företaget har breddat sig, och omfattar all inredning för fönster och här finner du ett brett sortiment av gardiner, rullgardiner och hissgardiner, men även duetter och plisséer.

– Vi har ett stort sortiment med olika varumärken när det gäller gardintyger och i vårt showroom visar vi ju även upp de olika modellerna och våra upphängningssätt. Här finner du plisséer i olika typ av vävar, som med sitt veckade mönster ger en exklusiv känsla samtidigt som den ger den perfekta balansen mellan ljuskontroll och avskildhet.  Och här finns även ett stort urval av duettgardiner som är fantastisk för mörkläggning men även kan användas som sol- och insynsskydd, berättar Niklas Bjärhed, projektledare My Window.

Det är också väldigt populärt idag att vilja inreda sitt sovrum lite som ett hotell. Det är mycket så som folk blir inspirerade idag. De kanske har bott på ett fint hotell, typ Dorsia, och vill att sovrummet skall påminna lite om det.

-Vi säljer bland annat tätare gardiner som skall fungera som mörkläggningsgardiner i exempelvis ett sovrum. De skall ju vara täckande, för att inte släppa igenom något ljus. Sedan så kan man kombinera dessa gardiner med tunnare tyger, och vill man ha lite den där hotellkänslan. Och den får man fram om man har en mörkläggande gardin framför och en lite ljusare och tunnare gardin bakom, berättar Niklas.

My Window rekommenderar ett besök till sitt showroom, där man kan få en fin överblick över produkterna och svar på frågor som uppstår. Skulle man fastna för en produkt, kommer de ut och måttanpassar och syr upp produkten åt dig och erbjuder kunden helt enkelt en helhetslösning.

I showroomet finner du även optimala lösningar för din uteplats och balkong, som terassmarkiser, vertikalmarkiser, fönstermarkiser samt uterum och pergoglas.

Text: Linda Johansson

Annons