Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Handel | Livsstil 2 dec 2019

Ge bort en upplevelse – en present att minnas hela livet

Array

Letar du kanske efter den perfekta gåvan att ge till någon men kan inte komma på vad? Varför inte passa på att ge bort en minnesvärd upplevelse istället för en pryl? En sak kanske man använder ett tag men sedan glömmer man bort den. Men får du till exempel en present i form av en upplevelse, som att hoppa fallskärm eller köra en Ferrari eller Lamborghini en dag, så kommer du att komma ihåg det för resten av livet. 

Webbsidan Upplevelse.com har varit igång sedan 2009. Och bakgrunden till hur idén kom till är superenkel. Arvid Andrén, VD och upphovsmakare, ville revolutionera presentbranschen och styra bort folk från prylhetsens oändliga spiral till att faktiskt uppleva och minnas ögonblick. Han ville skapa minnen hos människor och få dem att le när de tänker tillbaka. Så enkelt, här har du möjlighet att köpa upplevelser till dina nära och kära och det blir också extra bra när man gör något tillsammans.

På hemsidan finns ett brett urval att välja på, inte mindre än 300 olika upplevelser, från att åka på en helikoptertur, äta en middag i mörker, åka flygplan med Sightseeing, lära sig köra Formula1 till att gå på en Stand-Up med middag. Tycker du hellre om att kanske köra folkrace, käka middag på Icebar, gå på en spökvandring eller bara en mysig och genuin Afternoon Tea for 2 går det även att finna dessa alternativ.

-Det går bra att både välja en specifik upplevelse eller ge bort ett presentkort. Det är vanligast att ge bort en vald upplevelse då det blir lite mer personligt. Mottagaren kan även byta upplevelse om det vill det så det fungerar även som ett presentkort när man köper en upplevelse, berättar Arvid.

Smart är också att man kan anpassa presenten till hur mycket man vill betala och om mottagaren inte blir nöjd kan hon, han eller hen lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år. Det är definitivt marknadens bästa presentvillkor.

Så inget att vänta på. Nästa gång du skall ge bort något välj en rolig och kittlande upplevelse och skapa ett fint minne tillsammans.

Text: Linda Johansson

Annons