Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Fritid | Livsstil | Resmål 29 jan 2018

En trampolinpark för både stora och små

Nu finns även AirHop i Göteborg, närmare bestämt, vid Torpavallen, med olika roliga aktiviteter som Main Court, där du kan ta i och leva ut ditt hoppande, Foam Pit, en enorm skumgrop som man landar i, spökboll, där ni spelar i två lag och skall träffa varandra eller Basketball Slamdunk, där du kan hoppa högt och dunka i bollen, precis som superstjärnorna. Det finns något för både stora och små, och det är inte bara barnen som tycker det är roligt.

–Vi har ofta föräldrar som kommer in med sina barn och säger, nej jag skall inte hoppa, jag sitter i kaféet, men sedan kommer de tio minuter senare, och säger: Åh det ser så kul ut, jag kanske också skall hoppa!, berättar Josephine Callton, Customer Experience Manager, AirHop Göteborg.

AirHop är en väldigt bra träningsform, där man belastar kroppen upp till åttio procent mindre än vid jogging, men förbränner tre gånger så mycket. AirHop är också populärt bland ungdomar efter skolan, som vill hoppa loss, där de kör After School Club , och även för de allra minsta, från 1 till 5 år, som kan hoppa i Mini Airhoppers. Något som är extra poppis är barnkalasen hos AirHop, där alla på kalaset får en timmas hoppning, korv och bröd och en snäll kalasvärd som hjälper till och ser till att allting går bra under hela kalaset.

Text: Linda Johansson

Annons