Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Kultur | Livsstil 28 maj 2020

En fotograf som mästerligt fångar de viktigaste ögonblicken i livet!

Hon har den där känslan, att se det vackra i allt och alla hon ser och möter. Det kan vara på ett magnifikt bröllop eller när ni föder barn, i oerhört vackra konst- och porträttfoto på den älskade dottern, paret som precis fått en nyfödd bebis eller en gravid kvinna som utstrålar styrka och stolthet. Evelyn Wallin är bröllop- och familjefotgrafen på allas läppar just nu och där hon med sina ögon, hennes viktigaste redskap, tar magnifika bilder. Fotografier som du sedan kan glädjas över och ha som minnen, för resten av livet.

Evelyn drömde om att bli fotograf redan på skoltiden. Dock ville framtiden annat och hon utbildade sig till barnsjuksköterska och fick barn. I bröllopsyran i planeringen av hennes egna bröllop råkade hon träffa sin mentor, Hélena Parmér, som följde med till New York och filmade deras bröllop. En månad efter bröllopet följde Evelyn med till Provence, på en workshop som Hélena höll i, med fokus på bröllop tillsammans med tolv andra bröllopsfotografer. När Evelyn kom

hem var hon övertygad.  Det var detta hon ville hålla på med och då började framgångssagan.

– På hösten 2017 lanserade jag min hemsida www.evelynwallin.se och fotade mina första bröllop. Sedan har det bara rullat på och jag har fotat bröllop främst runt om i Stockholm, men även på Gotland och Marstrand, Göteborg. Jag älskar att vara på tå för att få de mest naturliga och fantastiska bilderna, säger Evelyn.

Man kan välja att boka henne som bröllopsfotograf i 3, 6 eller 12 timmar. Man kan även välja att åka iväg någonstans för att fotas i häftiga miljöer. ”Våga lita på Evelyn! Hon vet vad hon gör och det blir verkligen jättebra!” beskrev en av hennes senaste kunder.

-Så även om man som brudpar inte har kontroll hela tiden så måste man våga lita på sin fotograf. Det är så viktigt när man ska välja sin bröllopsfotograf. Välj någon som ni verkligen vågar lita på. De flesta jobb jag har fått har varit rekommendationer men vissa kontaktar mig via hemsidan, säger hon.

Sex till åtta veckor efter bröllopet kommer bilderna till paret i ett online-galleri och där man smidigt kan ladda ner alla bilderna högupplösta. Man kan även trycka på en knapp och dela alla bilderna med sina familj och vänner.

-Jag ser fram emot att fota fler bröllop och porträtt-fotograferingar, både utomlands och hemma i Sverige, avslutar Evelyn.

Instagram

Familj- och porträtt: @portraits.by.evelyn

Bröllop:

@evelyn.wallin

 

 

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

 

Annons