Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Byggnation | El/Energi | Trädgård 25 jan 2019

Lys upp med unik trädgårdsbelysning från IN-LITE

Array

Ljus skapar en alldeles speciell känsla och trevnad i ett rum – ute som inne. När det kommer till utomhusbelysning kan du med små medel skapa dramatiska, estetiska och praktiska lösningar. Oavsett om du vill punktbelysa ett träd, skapa en mysig atmosfär på uteplatsen eller ha en upplyst trädgårdsgång så kan vi på Gårda Johan i Göteborg ge dig en rad olika tips och råd för ljussättning.

– Alla produkter från IN-LITE är baserat på lågspänning, 12 volt, vilket innebär att det drivs med en transformator. Precis vem som helst får och kan installera denna belysning, man behöver alltså ingen elektriker till hjälp, berättar Patrik Winblad.

Patrik berättar att all belysning från IN-LITE är LED-belysning och strömkostnaden på en ljussättning i en normalstor trädgård sällan kostar mer än 20 kr i månaden.

– Vi har även fem års garanti på hela sortimentet, vilket är lång tid. Tänk på att man har dessa armaturer och tillhörande kopplingar liggandes i marken ute i regn, is och snö året runt. Då är det skönt att kunna luta sig tillbaka på en hög kvalitet. Visst kostar IN-LITE en del men det är det värt alla dagar i veckan.

I sortimentet från IN-LITE hittar man ett stort urval som täcker i stort sett alla tänkbara utemiljöer för belysning.  Vägglampor, spotlights, infällda lampor och stolpar är de fyra stora grupperna . De flesta modellerna monteras väldigt enkelt genom att trycka ner ett litet spjut i marken. Det är egentligen bara de infällda modellerna som man måste borra hål i sitt trädäck eller sina stenplattor. När det gäller håltagning i sten hjälper vi på Gårda Johan er med det. Vägglamporna är ett utmärkt komplement när man ska anlägga en mur. Då blir muren vacker både på dagen och på kvällen.

Spotlights från IN-LITE är idealiska för att belysa speciella delar eller föremål i trädgården, till exempel statyer, träd och buskar. Att belysa höga gräs eller fasader är också väldigt populärt och belysningen ger vackra kontraster. Det känns nästan som att man befinner sig i en helt annan trädgård på kvällen än på dagen.

Vi på Gårda Johan har sedan 1995 inriktat och specialiserat sig på att sälja markprodukter till återförsäljare, entreprenörer och privatpersoner i hela Sverige.

Förutom belysning har Gårda Johan allt du behöver inom markprodukter så som, marksten, natursten, plattor, murar och trappor. Nu har Gårda Johan ett härligt hösterbjudande. När du som kund handlar varor för 20 000 kronor eller mer, får ni ett komplett belysningspaket på köpet.

– Det är ett riktigt bra erbjudande, framförallt nu när höstmörkret och vintern börjar komma. När man kör i ett villaområde sticker en vackert upplyst trädgård verkligen ut som ett vackert smycke. Att det blir vackert är i sig en bonus. Själv tycker jag att det är själva kombinationen mellan trygghet, säkerhet och den sköna känslan som är så fantastisk, avslutar han

Text: Fanny Olsson

 

Annons