Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Homestyling | Inredning 13 apr 2018

Få hjälp att hitta din stil

Array

Rebecca Berg är certifierad inredare och hjälper såväl privatpersoner som företag i Göteborgsområdet att ta fram en stil och ett uttryck. Det kan vara alltifrån en enda möbel till ett helt hem eller en offentlig miljö.

– Ofta är det privatpersoner som hör av sig och vill ha hjälp med alltifrån vilken soffa de ska välja till att göra om hela huset.

Oavsett uppdrag utgår Rebecca Berg, som driver Room by Rebecca, alltid från den som ska vistas i rummet.

– Många har koll på möbler och inredningen i stort, men så saknas någon liten detalj och det kan vara svårt att komma på vad det är som saknas. När du anlitar Room by Rebecca kan du därför välja mellan att få förslag på inredningsdetaljer, möbler eller ett rum till större inredningsuppdrag med fullständig produktlista och planritning, allt beroende på vad ditt behov är.

Det är du som ska bo

– För mig är det viktigt att lyssna på kunderna och utgå från deras önskemål. När man stylar en lägenhet eller hus inför försäljning är det ju för att många ska kunna se sig passa in där. Men när det är en privat lägenhet eller villa tycker jag att det är centralt att hitta det personliga. Det är kunden som ska bo här, inte alla andra.

Ett av hennes uppdrag just nu är att inreda de gemensamma utrymmena för HSB i Kvarnbyn i Mölndal med gästlägenhet, gemensamhetslokal och takterrasser som blir klart i vår. Hon har också inrett gemensamma utrymmen och bistått med inredningshjälp till nyinflyttade i Nya Hovås. En utmaning kan vara att man vill ta hand om utsikten, utnyttja de små ytorna, få plats med tv:n någonstans och använda väggarna på bästa sätt.

– Så klart är det väldigt skoj att hjälpa någon att hitta rätt från grunden och att i tätt samarbete med kunden, bygga en helhet tillsammans. Men de roligaste uppdragen är ändå alla nöjda kunder som blir helt lyriska över att det blir så bra.

 

Text: Maria Felldin

Annons