Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

En personlig e-handel med fokus på kvalitet

Array

Stayhome.se är en webbaserad inredningsbutik som sedan 2011 säljer belysning, möbler och heminredning online. Efter att ha arbetat i många år inom möbelbranschen valde StayHomes ägare, Johan Söderlöv, att starta e-handelsföretag med ett brett utbud av fårskinn, belysning, textilier och möbler.

Fokus ligger på kvalitet och kunskap, företagets starka sida är att sälja noga utvalda produkter i nära samarbete med lokala leverantörer. – Det finns nästan ingenting vi inte vet om våra produkter, säger Jennifer Blomqvist, marknads- och webbansvarig på StayHome. Vår kundtjänstmedarbetare Johan Wallin ser alltid till att kunden får bästa tänkbara service och hjälp.

Informativ hemsida, tillgänglighet och sociala medier

StayHome är en personlig e-handel med produkter för hela året. Man samarbetar gärna med lokala leverantörer och kan skräddarsy lösningar för såväl privata som offentliga miljöer. -Vi får en hel del förfrågningar från arkitekter och företag inför olika nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, och där är vi gärna med och hjälper till med det vi kan, berättar Jennifer.

StayHomes kunder kan också ta del av diverse instruktionsfilmer och annat praktiskt via den egna Youtube-kanalen. Det går också att hämta inspiration, idéer och nyheter via Facebook, Instagram och Pinterest som företaget arbetar aktivt med. – Här kan man hitta information om märkning, certifiering, montering, självbevattning och annat praktiskt, säger Jennifer, och fortsätter: – Vi har ett stort sortiment med självbevattnande krukor, och genom Youtube-kanalen kan vi visa rent praktiskt hur de ska monteras och skötas.

Höstens trender

Inför hösten har webbshoppen fyllts på med nyheter från kända varumärken som PR Home, Markslöjd, Norlys med flera. Dessutom har man ett av Sveriges största sortiment när det gäller julbelysning och konstgranar som kommer från Star Trading. Även fårskinn, textilier och hallmöbler säljer mycket under höst- och vinter, och fokus ligger på svensktillverkade produkter.

När det gäller höstens trender berättar Jennifer att de går i varma, färgglada toner. Det är populärt med fårskinn, plädar och kohudar i konstskinn, där varumärken som Mogihome och Skinnwille sticker ut som en trendsättare inom heminredning.

Text: Petra Roman/Foto: stayhome.se

Annons