Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Badrum/VVS | Byggnation 25 sep 2024

Duscha lyxigt och hållbart 

Färskvatten blir en alltmer begränsad resurs, och med stigande vattenpriser står villaägare inför en utmaning – men också en möjlighet till stora besparingar. Med Orbital Shower kan du njuta av långa, lyxiga duschar samtidigt som du sparar betydande mängder vatten och energi, enligt Peter Bixe, marknadsansvarig på Orbital Systems.

Vi ber Peter Bixe berätta om produkten Orbital Shower:

-Orbital Shower är framtiden för ditt badrum. Maximalt vattenflöde, minimal förbrukning. Med Orbital Shower kan du duscha hur länge du vill med ett konstant högt vattenflöde, samtidigt som du endast använder cirka 20 liter vatten. Detta är möjligt tack vare vårt intelligenta vattenhanteringssystem som recirkulerar vattnet, vilket minskar vattenförbrukningen med upp till 90 procent.

Spara energi och sänk dina kostnader

Det finns ett bättre sätt att använda vatten med Orbital Shower jämfört med en vanlig dusch. Peter Bixe förklarar:

-Genom att minska energiförbrukningen med upp till 80 procent erbjuder Orbital Shower inte bara en hållbar lösning för miljön utan också betydande ekonomiska besparingar för dig som villaägare. Med de stigande vattenpriserna är det klokt att investera i en dusch som ger en återbetalningstid på bara 3-5 år för en familj som duschar regelbundet.

 Modern design och avancerad teknik

Peter Bixe berättar att pekskärmssystemet Control Dial, tillsammans med My Water App gör Orbital Shower till en smart duschupplevelse.

– I badrummet monteras duschhandtag, golvbrunn och Control Dial. My Water App är kopplad till duschsystemet. I appen kan man bland annat se hur mycket vatten man sparar när man duschar. Med bara en knapptryckning kan du enkelt justera flöde och temperatur, och följa din vattenbesparing i realtid. Med olika designalternativ och 10 års garanti är Orbital Shower inte bara en investering i hållbarhet utan också i komfort och stil. Med Orbital Shower förvandlas ditt badrum till en plats för avkoppling där du kan duscha med gott samvete – lyxigt, hållbart och ekonomiskt.

Text: Anna Svensson

Annons