Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Badrum/VVS | Byggnation | Snickare 5 mar 2020

Byggföretag som skapar ringar på vattnet

Niklas Wikman startade byggföretag NCW Bygg i Väst AB för drygt elva år sedan. Det innebär att han har byggt om, byggt till och renoverat hundratals hem. Men han har inte gjort det på egen hand.

Idag har företaget sju heltidsanställda och kan erbjuda allt från kakelsättning till bygge/renovering av kök, badrum, uterum, altan, fasad, fönster, tak med mera. Enlig Niklas lönar det sig mest att arbeta med totalentreprenad. ”Då slipper man förseningar och annat strul, vilket det lätt blir när flera entreprenörer ska synka sina kalendrar”.

NCW Bygg i Väst är ett byggföretag beläget i Torslanda. Det är också där de flesta kunderna finns, men upptagningsområdet sträcker sig längre än så. ”Där efterfrågan finns, där finns vi. Men visst jobbar vi gärna nära våra egna hemtrakter eftersom det blir lättast så”, säger Niklas.

Att jobba där man bor ställer dock höga krav. ”Det gäller att leva upp till kundens förväntningar eftersom man springer på dem ganska ofta. Att ha ett gott rykte betyder allt i den här branschen – det skapar ringar på vattnet”.

Detta gäller för attefallshus.

Niklas bästa råd inför en renovering:

  • Anlita en byggare som erbjuder totalentreprenad
  • Begär in minst tre offerter
  • Be om referenser
  • Följ magkänslan

Text: Petra Roman

Foto: Niklas Wikman

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

 

Annons