Handel | Livsstil 26 sep 2019

Vem tackar nej till en bra deal?

Inte det Göteborgsbaserade företaget Let’s deal i alla fall. De erbjuder nämligen bra deals på det mesta, åtminstone för den som gillar gratis varuprover, förmånliga hotell- och spavistelser, kryssningspaket, billiga gymkort, kläder, skor och mycket mer.

Listan över bra deals kan verkligen göras i det närmaste oändlig. – Att vi kan erbjuda våra kunder bra deals varje dag i veckan bygger på ett enkelt, konkret koncept och pålitiliga leverantörer. Och att kunderna gillar bra deals såklart, säger Sasan Raftari, eCommerce Manager på Let’s deal i Göteborg.

Förmånliga priser och kända varumärken

Webbshoppen är uppbyggd i sektioner, med allt ifrån hem- hushållsartiklar till köksredskap, inredning, glas- och porslin med mera. – Vi erbjuder förmånliga priser på kända varumärken och har allt man kan tänkas behöva i ett hem, säger Sasan. Vi jobbar med lokala deals i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med cirka 40 deals om dagen.

När Let’s deal grundades 2010 var det i syfte att erbjuda konsumenter oslagbara erbjudanden på allt från resor, restaurangbesök, evenemang, heminredning, skönhetsvård och mycket mer. Idag når man omkring 2 miljoner medlemmar varje dag och kan skryta med att vara Nordens ledande dealsite. Ett hundratal personer arbetar på företagets kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo.

Text: Petra Roman, frilansskribent

Foto: Let’s deal

Annons