Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Handel | Livsstil 23 nov 2021

Väskan visar vem du är

Med en snygg och stilren datorväska kan du både komma på möten och umgås med dina vänner på ett avslappnat sätt och hela tiden känna dig bekväm och stilig. Det är tanken bakom Bit of Swedens laptopväskor.

Det är inte vilken väska som helst. Det är en businessväska som du kan designa själv.  med flera olika modeller, färger och inredningar kan du skapa en alldeles egen väska.

– Jag vänder mig speciellt till kunder som är beroende av att kunna ta med sin dator på möten, konferenser och liknande men som samtidigt vill kunna ta med väskan på middag och andra sammanhang, säger Anne Wolf, VD.

Designen från början är Kajsa Undins men konceptet har nu utvecklats till att du som kund ska kunna välja själv hur just din väska ska se ut.

Ny fabrik i Florence

Anne har hittat en lite fabrik som tillverkar väskor i Florence, Italien, som hon skapat samarbete med. Väskorna har hittills varit i läder men kommer snart även kunna sys upp i konstläder för de som vill.

– Hela väskan ska kunna vara vegansk för de som önskar, säger Anne.

Inspirationen till väskornas design kommer från  50-talet och Grace Kelly. Bit of Swedens kollektion Miss 50´s har en klassiska design med satintyg på insidan för att ge känslan av vardagslyx.

On demand

Varje väska kommer tillverkas vid beställning för att hålla nere lagerkostnader och inte överproducera. Några väskor har Anne kvar på lagret men tanken är att kunden ska få bestämma. Den väskan på hjul har varit en storsäljare och finns inte längre i  något  lager utan måste beställas.

– Med hög kvalitet och lång hållbarhet ger väskan dig en enkel, klassisk och unik väska, säger Anne. Du känner dig klädd på ett nytt sätt. Väska ger dig en känslan av att alltid vara stilsäker och den syns och visar vem du är.

Text: Sabine von Borgstede

Annons