Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Hälsa 10 aug 2020

Utan kolloidalt silver hade jag suttit som en zombie

 

Många års ledvärk, trötthet och ständiga förkylningsliknande symptom ledde till Lotta Låås sjukpensionering och uppgivenhet. Men, sedan hon började inta hälsoprodukten Ionosil, innehållande kolloidalt silver, så kan hon glädjas med både barnbarnen och hundarna, berättar hon.

 

Villanytt har lyssnat till sjukdomsdrabbade människor som upplevt stora förbättringar efter intagande av hälsoprodukter innehållande kolloidalt silver, som exempelvis Ionosil. Ämnet är visserligen inte listat som läkemedel av Läkemedelsverket, men detta ifrågasätter många användare som haft god erfarenhet. En av dessa är Liselotte ”Lotta” Låås i Fredriksberg:

–Ja, jag hade lidit i många år av ledbesvär, trötthet, slembildning i halsen, hosta och en konstant känsla av en lätt förkylning. Läkarna skrev ut flera piller, men inget hjälpte och 2002 blev jag tvungen att sjukpensionera mig. Det mest sorgliga var väl att jag inte kunde glädjas av vår växande skara barnbarn.

Av en slump läste hon en artikel som handlade om ämnet kolloidalt silver i hälsoprodukter. Hon tog då kontakt med den marknadsledande tillverkaren och leverantören i Sverige, Ion Silver AB.

–Jag beställde bara en liten flaska, eftersom jag redan hade upplevt så många besvikelser av andra mediciner. Men, redan efter några dagars intagande så upplevde jag en tydlig positiv förändring. Det var otroligt, understryker Lotta.

 

Invärtes, utvärtes och ångat

Lotta berättar att hon dagligen tar en ”hutt” kolloidalt silver, men vittnar även om snabb läkning av sår och utslag efter att de baddats eller sprayats med kolloidalt silver i vätskeform. Hon har även en s k nebuliser, en form av inhalator, för att tillgodogöra sig silvret i ångad form via inandningen.

–Min åttioåriga far är sjuk i kol, och tillhör definitivt riskgruppen i corona-pandemin. Så, jag föreslog att han skulle inhalera, vilket han var mycket skeptisk till. Men, när han kände andningen lätta och krafterna tillta, så ändrade han inställning.

 

Valde att lämna medicinerna

Redan tidigt i Lottas upplevelse av kolloidalt silver beslöt hon att fasa ut de läkarförskrivna medicinerna som inte hade hjälpt henne.

–Ja, då ökade de positiva effekterna ännu mer. Ledvärken och slembildningen minskade, hostan försvann nästan helt medan energin och livsglädjen ökade. Nu känner jag en glädje i att ta hand om barnbarnen och dessutom har vi fem hundar.

Villanytt frågar Lotta hur hon tror att hennes hälsa skulle ha utvecklats om hon inte börjat med kolloidalt silver:

– Ärligt talat så hade jag nog suttit som zombie. Hur silvret egentligen fungerar i kroppen är jag osäker på, men att det fungerar skriver jag gärna under på, avslutar Lotta Låås med ett leende.

 

Berättat för Villanytts reporter, Tom Swales

Annons