Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Ekonomi 2 mar 2021

Trygg handel på nätet

Mitt under pågående Coronapandemi konsumeras det som aldrig förr, i synnerhet produkter som hör hemmet och trädgården till. Ett exempel på en bransch som ser ett tydligt uppsving när det gäller efterfrågan och försäljning är byggbranschen.

Till byggbranschen finns det ett antal underleverantörer; allt från återförsäljare av vitvaror, badrum och kök till elektriker, målare, snickare och stylister. Oavsett bransch har alla kravet på sig att anpassa sig till rådande omständigheter, inte minst Sveriges handlare som fick skärpta restriktioner så sent som i januari 2021. Tur då att det finns trygga e-handelsalternativ.

Många unnar sig när det är dystert i övrigt

 

VillaNytt har pratat med Deniz Barbal, ägare av e-handelssajten trygghandel.se, som ser en tydlig försäljningsökning av produkter till hem, trädgård och fritid. Så här säger Deniz om den ökade efterfrågan:

”Jag ser en tydlig trend när det gäller något lyxigare produkter. Många unnar sig och köper det där spabadet eller uteköket som de länge drömt om. Eftersom det inte går att resa just nu satsas det istället pengar på att lyxa till det hemma.”

Vad är det då man unnar sig främst?

”Det är allt från spabad och utekök till bastubad och trädgårdsmöbler. Ett spabad är smart på det sättet att det går att nyttja året runt – på vintern och hösten som spabad, på sommaren och våren som badtunna/pool. Det är väldigt stor efterfrågan på just det”, berättar Deniz.

Vill du också lyxa till det med ett spabad?

 

De flesta har sina spabad utomhus, men det finns även bad som passar för inomhusbruk. Det man främst bör tänka på när det gäller vaket av spabad är, enligt Deniz, form, funktion och utrymme. Det måste finnas utrymme för själva badet, men också för människorna som ska nyttja det.

Spabad värmas upp till 40 grader och man behöver inte byta vatten så ofta, vilket är både ekonomisk och smart, enligt Deniz.

”Vill man ha ett utomhusspa ska det stå på en stadig grund och isoleras. Det är också skönt om badet står i anslutning till huset och kanske en utomhusdusch, så att man slipper springa över halva tomten i minusgrader”, avslutar Deniz.

 

Text: Petra Roman / Foto: trygghandel.se

Annons