Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation 18 okt 2023

Tre tips till ditt uterumsprojekt

Välj glas av hög kvalitet, det gör stor skillnad. Överväg en stomme i aluminium som är underhållsfri. Anlita en totalentreprenör för jobbet och skräddarsy ditt uterum exakt som du vill ha det. Det är tre tips till dig som ska bygga uterum från Daniel Nystedt, vd för Nordiska Inglasningar.

Drömmer du om ett mysigt uterum där du kan njuta av både morgonens första ljus och kvällens sista strålar? Här kommer tre tips till ditt uterumsprojekt från Daniel Nystedt, vd för Nordiska Inglasningar. Nordiska Inglasningar är Sveriges ledande leverantör av ramlösa balkonginglasningar, som även utvecklat ett eget system för inglasade uterum.

1) Satsa på kvalitet i varje detalj

– Du tjänar i längden på att välja ett inglasningssystem av hög kvalitet i varje detalj. Våra svensktillverkade system garanterar en hållbarhet och anpassning till svenska förhållanden. Med vårt speciella lågemissionsglas får du en isolering som är upp till 39% bättre. Inbyggda detaljer som hängrännor och spotlights höjer inte bara estetiken utan även funktionaliteten, säger Daniel.

2) Välj stomme i aluminium

– Trä är vackert, men egenskaperna hos aluminium är svårslagna En aluminiumstomme är underhållsfri och beständig, helt okänslig för fukt, värmeförändringar och annan yttre påverkan. Våra stommar kan designas för att efterlikna träets värme och skönhet, och på så vis får du det bästa av båda världar.

3) Välj en totalentreprenör

– Anlita en totalentreprenör som kan hjälpa dig hela vägen, så slipper du agera projektledare själv. Och nöj dig inte med en standardlösning: Du kan få ditt uterum skräddarsytt exakt som du vill ha det. Med vår expertis från balkonginglasning och som totalentreprenör tar vi hand om hela processen, från bygglov till den sista skruven. ”Allt produceras lokalt, vilket ger oss full kontroll över kvaliteten, säger Daniel Nystedt.

Text: Tobias Christoffersson

Annons