Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Fritid | Livsstil 15 okt 2018

Ta dig ut från ett låst rum med hjälp av pussel

Array

Escape Quest är ett interaktivt sällskapsspel där du tillsammans med din familj, vänner eller kollegor ska lösa pussel, foga samman olika ledtrådar i ett rum för att till slut ta dig fram till lösningen och komma ut.

Du vaknar upp i ett rum utan dörr och är kidnappad av en psykopat. På väggen ser du nedräkningen. Kommer du hinna ut i tid?

På Hisingen i Göteborg ligger Escape Quest som har tre olika utrymningsrum och ett till är planerat. Du kan välja mellan att bli inlåst i en tortyrkammare, lösa ett mysterium eller råna en bank. Under en timme ska ni tillsammans samarbeta, klura ut olika pussel för att hitta nycklar, få upp lådor och hitta lösningen.

Spelet passar sig för alla åldrar men är ni under 16 år behöver minst en av er vara vuxen. Grupper på 2-6 personer är lämpliga.

– Det finns flera olika sätt att hitta fram till samma lösning, berättar Kent Persson som är den kluriga Vd:n för företaget.

Aktiviteten bygger på teambuilding, samarbete och att allas tankemönster ska vara till hjälp för att ni tillsammans kan komma ut ur rummet innan tiden rinner ut.

Inget för dig som är klaustrofobisk men rummen är tillräckligt stora att ni som grupp på upp till 6-7 personer lätt ska kunna spela. Antar du utmaningen?

Text: Sabine von Borgstede

 

Annons