Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Bilar | Motor 28 jan 2019

Styla ditt säte i bilen

Array

Oavsett om du vill byta färg på inredningen i bilen, båten, på en fåtölj eller odörsanera hela huset så kan Color Glo hjälp dig att nå det perfekta resultatet. Color glo är specialister på reparation, färgning och rengöring av olika inredningsmaterial.

Är soffan fläckig, har du fått ett hål i läderfåtöljen, luktar det skunk i bilen eller känner du för att sätta din egen touch på inredningen i båten bör du kontakta Color Glo. 2009 startade Ahmad Al Color glo i Helsingborg och finns idag på 24 olika ställen i Sverige.

Många miljöer som vi vistas i utsätts för hårt slitage, både i hemmet och i den offentliga miljön. Säten på flyg, tåg, bussar, restauranger, hotell men också i bilen och favoritsoffan. Det är så tråkigt med hål, fläckar och missfärgningar. Hjälpen finns nära, Color Glo har mångårig erfarenhet av att få den gamla fåtöljen att se ut som ny. Och det är inte magi.

De använder sig av patenterande, unika, miljövänliga produkter som du inte kan hitta i handeln men det är också ett gediget hantverksjobb och kunskap bakom för att bilsätet ska skina igen eller husvagnens illa lukt ska vara som bortblåst.

Vanligaste odörsaneringsjobben är att få bort inpyrd cigarettrök, lukt från kvarglömda matvaror eller spya och när det gäller skinn och läder är det slitage eller revor som behöver repareras eller färgas in. Men du kan även sätta din egen stil på inredningen i bilen eller båten. Pigmentera in dina initialer i sätet, färga om hela inredningen eller varför inte skapa ett eget mönster. 

Color Glos affärsidé är att hjälpa kunden så att deras inredning håller längre. De erbjuder även en tidig behandling, Age-stop, som gör att din inredning tål mer slitage, förebygger blekning, fläckar och gör materialet lättar att hålla rent. Så är du rädd om dina ägodelar vårdar du dem ömt och tar hjälp av Color Glo när det behövs.

Text: Sabine von Borgstede

Annons