Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Livsstil | Resmål 26 apr 2018

Stor efterfrågan på att hyra stugor till sommaren

Råkar stugan dessutom vara belägen vid en riktigt vacker plats någonstans i Sverige så är det definitivt värt att undersöka möjligheterna att hyra ut den under sommarmånaderna.

– Vi uppfyllde vår dröm om ett eget hus på Öland genom att hyra ut vår stuga via Stugsommar. Det är ett lätt, roligt och lönsamt sätt att hyra ut på, berättar Per och Monica Isaksson i Lerdala.

Läget på huset är viktigt, och alla kuster och sjöar är intressanta. Många hyresgäster är också intresserade av en kombination av stad och skärgård.

Intressanta objekt

Lena Börtin på Stugsommar, ett företag med 60 års erfarenhet av stugförmedling, berättar att dagens gäster ofta vill ha likvärdig standard som hemma med snygg möblering samt tvätt- och diskmaskin.

– Ett fint läge samt en bra standard på sängar och möbler ökar intresset än mer.

Kräver ingen ansträngning

Stugsommar sköterall administration så som kundkontakt, marknadsföring, bokningar och betalning. Är du intresserad av att hyra ut ditt husanmäler du intresse på nätet. Vid besiktning av stugan ger Stugsommars representant tips om hur intäkten kan maximeras.

– Vi tar kontakt med husägaren och sedan åker vi ut och besöker huset. Vill du tjäna pengar med minimal ansträngning så är detta ett bra sätt, avslutar Lena Börtin. Din stuga är en skattefri guldgruva!

Annons