Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt

Städbolaget som specialiserar sig på flyttstädning

I den pittoreska bohuslänska orten Ellös, med karga klippor och blått dundrande hav, ligger städföretaget Din Tredje Hand. Emilia Pylkowski är grundare och Vd för den framgångsrika städfirman som håller ditt hem skinande rent utan att du behöver lyfta ett finger. Deras kunder bor omkring Orust men finns även på Tjörn och Stenungssund.

För några år sedan fick Emilia den briljanta idén att starta sitt eget städföretag. Hon hade jobbat som timanställd inom växthusbranschen länge och sökte en fastanställning. En dag när hon gick runt i lokalerna på jobbet så insåg hon hur smutsigt det var. Dock hade det varit en städfirma där precis och städat och det var den enda städfirman på Orust! ”Jag skall starta en egen städfirma och städa bättre än det här, sa jag till mig själv och på den vägen är det”, skrattar Emilia.

Din Tredje Hand kan bistå med städning för både privatpersoner och företag och där flyttstädning är den absolut populäraste tjänsten. Emilia samarbetar med två fastighetsbolag på Orust och de säger till sina säjare: Ring Emilia så fixar hon visningsstäd och flyttstäd!

-Skall du sälja huset så kan vi även erbjuda visningsstäd- och flyttstädning som paket. Ett rent och fräscht hem ger ett bättre intryck vid visningen och ökar givetvis förutsättningar för en bra budgivning. Kontakta oss för en offert som privatperson eller mäklare, säger hon.

Andra tjänster de erbjuder är exempelvis byggstäd, fönsterputs, kontorsstäd, samt storstädning och veckostädning.

– Vi utför även byggstäd och vi har ”ID-06” kort, så att mina anställda har tillåtelse att vara på byggplatserna. Det är inte så många städfirmor som har detta kort och det gör oss unika, säger Emilia. Vi är idag sju medarbetare men det går så bra så jag letar just nu efter två stycken till att anställa, ler Emilia.

De städar också nya båtar på varvet på Orust men samarbetar också med andra firmor som finns på ön som har vinterförvaring på båtarna. De städar dem innan dem går till kunderna igen efter vintern och det kan vara allting från lyxbåtar och större båtar till segelbåtar och mindre båtar.

Ifall man är intresserad av några av tjänsterna som städbolaget erbjuder är det enklast att höra av sig på telefon.

Text: Linda Johansson

 

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons