Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Trygga leveranser Trygga leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Pool/Spabad 12 feb 2020

Bastutunnor och spabad

Tv-soffan och hängmattan i all ära, men det finns andra sätt att koppla av hemmavid, inte bara för dig själv utan tillsammans med nära, kära och goda vänner. Ett bastubad eller ett spabad till exempel erbjuder umgänge och upplevelse i kombination med fullkomlig kroppslig och mental avslappning. Fyra kvadratmeter räcker Men man ska ju ha plats till det också. Jo, fast inte så mycket. Närmare bestämt fyra kvadratmeter, bara, av din tomt krävs för en bastutunna av högsta kvalitet.

– Vår stående bastutunna får plats nästan överallt. Våra liggande tunnor behöver sex eller åtta kvadratmeter yta, det är inte mycket det heller. Våra bastutunnor är gjorda i hållbar, värmebehandlad furu som avger en svag tjärdoft när bastun värms upp, jag kan lova att det förhöjer upplevelsen ytterligare, säger Ole Sten, vd för SpaDealers, ledande tillverkare av bastutunnor, badtunnor och spabad. En bastutunna från SpaDealers levereras främst som en komplett byggsats: precisionstillverkade delar med urfrästa spår som är lätta att montera för de flesta; montering erbjuds också för den som önskar det. Uppvärmning sker genom vedeldning eller el.

Träkänsla i spabadet

SpaDealers erbjuder även ett brett sortiment av spabad i olika storlekar och modeller. Gemensamt för flera av dem är träkänslan och tåligheten för det nordiska klimatet. Spabadet Polar AquaKing är helt gjord i värmebehandlad furu, med en tunn, flexibel plastning på innerytan. TopSpa XS är en lite enklare men mycket prisvärd modell.

– Vi är också vana med sträng kyla under vintern och har därför tillgång till en autentisk testplats med nordiskt varierande klimat. SpaDealers har även egna modeller av traditionella spabad (massagebad) som säljs direkt till kunden utan mellanhänder. Priset kan då bli upp till 40 procent lägre.

Omsorg och innovation

SpaDealers är ett finlandssvenskt familjeföretag med 10 anställda som alla talar svenska, och sköter hela tillverkningsskedjan plus produktutveckling vid anläggningen i Korsnäs. Erfarenhet, innovation, hantverksskicklighet och omsorg om detaljer är hörnstenar för verksamheten.

Utställning finns på
Mörtnäsvägen 2, Värmdö
08-10 40 40

Installation och service: Nordin Byggkonsult AB, Gustavsberg, tel 073-682 72 72

Hitta mer inspiration på www.spadealers.se

Text och foto:: SpaDealers

 

 

Annons