Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Båtar | Motor 16 apr 2020

Snart är båtsäsongen här

Knape Marin är västkustens största enskilda båtmäklare för segel- och motorbåtar och har sedan starten 1985 sålt både nya och begagnade båtar. Sedan 2008 har man helt inriktat sig på att sälja begagnade båtar och då som båtmäklare / båtförmedlare. Med mångårig erfarenhet, 48 år och stor kunskap hjälper de säljare och köpare till bästa avslut och sköter hela försäljningen från start till leverans.

Många av båtarna som Knape Marin säljer ligger på deras marina i Fiskebäcks Småbåtshamn i Göteborg under sommaren. Under en säsong är det cirka 150 stycken segel- och motorbåtar i omlopp och Knape Marin har även möjlighet att ta inbytesbåt som dellikvid.

Bo Knape, ägare och VD på Knape Marin, har själv goda seglarkunskaper med flera fina priser på sin meritlista. OS-silver 1972 med soling, SM-guld 1966 i Flying Junior och ett stort antal Tjörn Runt starter med många topplaceringar. För honom är en båt ett måste och med sin kunskap och stora intresse delar han gärna med sig av till sina kunder.

Knape Marin har också fullservice för de kunder som så önskar och har permanenta sjöplatser och försäljningsbryggor på land som gör det lätt att stiga ombord. Det finns även inomhusplatser att hyra under försäljningsperioden.

Knape Marin har många båtar hos säljarna i deras hemmahamn och visar den där på plats med egen personal, säljaren kan även bruka båten under hela försäljningsperioden.

Knape Marin är även representerade på flertalet platser i Sverige, med säljare / representanter. Dessa finns i, Stockholm, Malmö, Nyköping, Västerås / Mälardalen, Kalmar och Örnsköldsvik.  Alla båtar som Knape Marin förmedlar, blir obligatoriskt land- och sjöbesiktigade av fristående och auktoriserade besiktningsmän med ansvarsförsäkring.

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Annons