Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Badrum/VVS | Byggnation 20 mar 2018

Smidiga helhetslösningar inom våtrum, kakel och klinker med inspirerande visningsmiljöer

De flesta vill ha professionell hjälp när det gäller att renovera och byta golv i våtutrymmen som badrum och tvättstugor. Man kan göra det själv, men det kan då också bli mycket jobb. JM Golv och Kakel i Trollhättan har sedan två år tillbaka öppnat en butik i Trollhättan, som är 700 kvadratmeter stor, och erbjuder ett brett utbud av våtrum-, vinyl-, linoleummattor, kakel/klinker och trägolv.

De säljer även badrumsmöbler, duschväggar, blandare, handdukstorkar. JM Golv och Kakel var ett rent entreprenadföretag från start och erbjuder därför en professionell totalentreprenad av våtutrymmen, som tvättstugor och badrum. De renoverar allting och håller i alla kontakterna med rörmokare, snickare och elektriker, vilket kan sänka kostnaderna för din renovering, och att den går fortare att genomföra.

I butiken finns jättefina visningsmiljöer och som kan inspirera kunder, till hur de kan renovera och förnya sitt badrum.

–Vi har ju mycket fina miljöer, och många gånger är kunderna sugna på hela konceptet, och det ser ut som ett litet badrum, och i bästa fall, så kanske de vill köpa alltihopa, berättare Helen Emanuelsson, Ekonomi, JM Golv och Kakel AB.

Företaget jobbar också med montering och hemleveranser av kakel, klinker och trägolv och några märken som de är återförsäljare för är Kakeldax, Dekora, Kakelpalatzet, Bricmate, Tidlöst, Kährs, Forbo och Tarkett.

– Vi har märkt att badrumsinredning har börjat sälja mycket generellt, och vi satsar på ett fåtal märken såsom Macro, Inr och Alterna.  Märkena vi säljer är noga utvalda, och vi satsar enbart på hög kvalitet, berättar Helen.

Text: Linda Johansson

Annons