Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Hälsa 9 jun 2019

Smärtan och stelheten försvann och kroppen blev frisk

Array

För Pehr Torell 65 år som arbetar som personlig tränare för seniorer, gjorde en olycka med motorcykeln att han fick värk i två av hans fingrar och även svårt att greppa saker på grund av smärtan. Dessutom hade han innan upplevt stelhet i ryggen, speciellt på morgnarna, på grund av ryggproblem som ung då han ägnade sig åt styrkelyft. På grund av hans jobb och att hans livsstil innebär mycket träning, satte smärtan och stelheten stopp för det. Men en dag blev han rekommenderad att testa Lignisul MSM av en träningskamrat på gymmet, och sedan han börjat ta det förändrades allt.

–  Jag trodde först att det kanske var lite för bra för att vara sant. Min träningskompis sa att han tog preparatet sedan ett år tillbaka för stelhet i kroppen, och han berättade att han studsar upp från sängen på morgonen. Men jag började och efter att ha ätit Lignisul MSM ett tag så försvann smärtan i handen helt och hållet. Jag har inga problem med de två fingrarna längre. Det var tummen och pekfingret på vänstra handen och värken är ju borta och ryggen har ju blivit mycket bättre, berättar Pehr.

Han har nu använt produkten i pulverform under tre år och han tar en tesked på morgonen och en på kvällen och blandar ut det med vatten. Han har inte gjort några andra förändringar i sitt liv, och tar inga kosttillskott så det är konstaterat produkten som hjälper honom. Pehr är säker på att det är tillskottet av metyl och organiskt bundet svavel som hjälper kroppen att reparera sig på den cellulära nivån.

–  Samtidigt som jag började att ta det här, började jag att läsa på om hur det står till med förhållandet till naturen och att våra kroppar behöver svavel. Om att det finns mycket mindre svavel i jorden och i olika livsmedel än vad det fanns förr, och det är klart, då uppstår det ju en brist och då kompenserar jag den bristen genom att ta MSM som tillskott, berättar Pehr.

Pehr tränar äldre personer på tre olika seniorgym i Stockholm. Det finns många kvinnor i dessa grupper och han brukar rekommendera produkten till alla sina klienter. Han brukar få enbart positiva omdömen tillbaka från klienterna och de säger att produkten verkligen hjälpt dem.

– Min nuvarande fysiska status och prestationsnivå vore omöjlig utan produkten. Jag har perfekta värden, mår som en prins och tränar tillsammans med personer i 25 till 30-årsåldern. Jag får ständigt frågor och kommentarer om min ålder och träningsintensitet. Hur det hade sett ut i dag utan produkten törs jag inte tänka på. Till min stora förvåning känner de flesta jag pratar med inte till produkten, och därför vill jag passa på att informera och verkligen rekommendera den här, avslutar Pehr.

Berättat för Linda Johanson, journalist Villanytt

Annons