Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Inredning 11 jun 2022

Smarta sommarprylar funna på safari i ny e-butik

Villanytt är alltid på spaning efter smarta prylar som gör villalivet roligare och enklare. Det ledde oss in i den nya webbshopen, Prylpalatset.com. Bland snygga praktiska ting för familjen, inredningen, hemmatekniken, träningen och fritiden, fann vi innovativa prylar för utelivet på tomten. Här tipsar vi om några av fynden för grillning, strandliv och semestern.

Är du också trött på att korvarna blir ojämnt grillade, och att grillgaffeln gör hål på korvarna så att de går av?  Eller, att korvar sällan passar att klämma in i vanliga grillhalster? Här hittar Villanytt ett smart och dubbelsidigt klämhalster som är vågformigt. Fyra korvar hålls stadigt på plats, och de vågformade spjällen omfamnar korvarna och lämnar en distans så att grillvärmen kommer emellan. De flesta andra halster är stängda runtom, men här är det öppet att ha hur långa korvar som helst. Att den har non-stick-beläggning gör den lätt att rengöra, men det gör också att halstret inte bör maskindiskas eller hållas direkt i eldslåga.

Vinbord för strand och gräsmatta

En annan lösning på ett klassiskt problem är det lilla dryckesbordet för strand och gräsmatta. Vem har inte irriterats över hur svårt det är att få vinglas och flaskor att stå stabilt på gräs, sand och ojämn naturmark? Det här smarta minibordet har ett utfällbart markspjut som trycks ner i gräset. I bordsskivan finns öppningar där man stadigt placerar två glas på fot, och en flaska. Enkelt, men absolut en av Villanytts favoriter.

Ljud- och ljusstämning på altanen

Något som trendar denna sommar är olika uppladdningsbara och trådlösa högtalare, som samtidigt strålar ut ett mysigt ljus. En av de mest spännande formerna har LED-facklan, från InnovaGoods, vars eld-liknande ljus flammar naturligt medan den spelar musik. Högtalaren är visserligen bara på 3w, men syftet är ju att skapa en mysig ljud- och ljus-stämning i dess närmaste omgivning. Musiken spelas från mobilen eller paddan, och LED-facklan är såklart regntålig.

Programmerbar vattning för krukorna

Varje gång som man ska resa bort på semestern så uppstår alltid samma fråga: Vem ska vattna blommorna? Internet och prylmarknaden är fylld av mer, eller mindre, fungerande lösningar. Men här hittar vi ett system för droppbevattning där man digitalt kan knappa in önskad mängd, tid och intervaller för bevattningen. Enheten suger upp vattnet med en slang och pumpar sedan ut det till förgrenade slangar som kan vattna uppemot åtta krukor. Beroende på hur länge vattnet ska räcka, så kan man lägga sugslangen i valfritt vattenmagasin. Kanske en flaska för bara några dygn, eller en hink för en vecka, eller en större dunk för två veckor? Med butikens klart överkomliga priser, så är Villanytt övertygade om att många kommer att hitta sommarens presenter här.

Text: Tom Swales

Annons