Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Golv/Mattor | Inredning 19 apr 2018

Skandinaviens största fackbutik finns i Göteborg

Array

Golvpoolen Frej är en bred fackhandel för bad, golv och kakel.

– Vi har många varumärken och har satsat mycket på att erbjuda flera premiummärken. Vårt sortiment är brett och med hela 320 000 kvm golv i lager i Trelleborg kan vi alltid ordna snabba leveranser, säger vd Christian Trolle.Golvpoolen finns sedan tidigare i Malmö och Helsingborg och har nyligen öppnat butiker även i Västerås och Örebro. Dessutom har man satsat stort på e-handel med kostnadsfri hemleverans.

Smidig e-handel

Ett digitalt showroom gör att du snabbt och smidigt kan se hur de olika plattorna ser ut i miljö. Och vill du känna och se dem på riktigt för att komma vidare i besluten,kan du beställahem gratis provplattor för både golv och kakel. Om du inte orkar eller kan ta dig till den fysiska butiken klickar du bara hem samtliga dina produkter till dörren.

– Med cirka 150 golv är vi den största golvbutiken i Norden. Vi har linolium, vinyl, marmor, laminat, natursten, massiva trägolv, parkett, furu, marockanskt kakel, italiensk kakel, klinkers – här kan kunderna få precis vad de önskar.

Lång erfarenhet

Totalt sett är Golvpoolen idag Skandinaviens största fackbutik inom trägolv, kakel och badrum. Den som går i renoveringstankar kan alltså skapa sitt kompletta badrum med kakel, klinker, duschväggar, badkar, kommoder, blandare, toalettstolar, möbler och detaljer på Golvpoolen.

– Vi har funnits i Skåne i 20 år och har stor erfarenhet och kunskap om golv och badrum. Och tack vare vårt stora utbud kan vi dessutom pressa priserna och ge kunderna både bra och prisvärda alternativ.

Text: Maria Felldin

Annons