Livsstil | Mat & Dryck 21 maj 2018

Ska smaka hemlagat och utstråla glädje

Alexandra Radu förklarar att kvalité, när det gäller catering och festmat, handlar om många faktorer:

– Allt måste vara riktigt färskt. Så vi har inget på lager utan köper råvarorna och tillagar maten inför varje beställnings leverans. Kvalitet handlar också om att det ska smaka hemlagat och förmedla glädje. Och, vi har alltid varit noga med att våra sallader, smörgåstårtor eller festfat alltid ska motsvara de bilder som kunderna ser när de beställer på vår hemsida, eller på Coop och Ica.

Nya versioner av klassiker

En utmaning är att upprätthålla kvaliteten, samtidigt som varan ska vara prisvärd.

– Ja. Men det går tack vare vår erfarenhet och kreativitet, och det krävs också när vi utvecklar nya produkter. Smörgåstårtor är ju klassiska och traditionella, men vi har även utvecklat varianter för veganer. Och snart har vi en som särskilt ska älskas av barn och samtidigt vara nyttig, avslutar Alexandra.

Text: Tom Swales

Annons