Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Hälsa 16 sep 2020

Silvret har läkt inflammationer och infektioner i min familj

 

Villanytt har intervjuat människor som upplevt stora läkande effekter av hälsoprodukter med kolloidalt silver. Ämnet är visserligen inte registrerat som läkemedel, men har länge använts av både professionella kliniker och privatpersoner. De intervjuade intygar att de inte har någon affärskoppling till produkterna, utan hoppas bara att de kan ge andra samma goda resultat.

 

Frida Nilsson i Anderslöv är en trettiosexårig småbarnsmamma, som gärna synar påståenden om produkter.

–Ja, på mitt jobb som undersköterska pratade några kollegor om kolloidalt silver. De hade använt det privat mot egna infektioner, inflammationer och sår. En hade intagit det under en besvärande urinvägsinfektion, efter att de läkarförskrivna läkemedlen inte hjälpte. Hon häpnades över hur snabbt det gick över, efter intaget av silvret. Jag började läsa om det och fann några negativa kritiker som hade missförstått ämnet och skrev varnande om silvernitrat, ett helt annat ämne. Men nästan alla som testat hade egna positiva erfarenheter av kolloidalt silver.

När Fridas ettåriga dotter fick öroninflammation, 2017, så ville inte läkaren skriva ut antibiotika. Inflammationen förvärrades snart och likaså dotterns lidande. Efter flera återbesök så fick de ändå antibiotika, men det hjälpte inte.

–Det var frustrerande, men så kom jag att tänka på kolloidalt silver. Jag kontaktade den svenska tillverkaren, IonSilver, och efter ett förtroligt samtal så beställde jag en flaska IonSil, berättar Frida.

 

Tydlig koppling till silvret

Av försiktighet undvek hon att droppa det i dotterns inflammerade öra, utan lät henne dricka små doser.

–Att jag inte fann någon som upplevt negativa effekter var ju betryggande, och som värst kunde det möjligen vara verkningslöst. Men redan dagen efter märkte vi en förbättring, och efter 3–4 dagar så var öroninflammationen nästan helt borta, intygar Frida.

Hon försökte komma på alternativa orsaker till tillfrisknandet, men kopplingen till silvret var tydlig. Därefter har hon kunnat jämföra effekten, med tillfällen då hon provat andra medel.

–Med hjälp av kolloidalt silver har jag själv snabbt läkt en urinvägsinfektion. En vagel i ögat gick snabbt tillbaka, trots att läkaren sa att jag skulle tvingas vänta ut den i flera månader. Jag sprayar mitt ansikte varje kväll, och huden har verkligen blivit fräschare. Torrhet, finnar och pormaskar är nu mycket sällsynt för mig.

 

Katten förlorade pälsen

När familjens katt, Betty, drabbades av hudinfektionen hotspot så lossnade pälsen fläckvis från hennes irriterade hud.

–Vi tvingades raka av all päls för en utvärtes behandling med kortisonsalva, men det blev ändå inte bättre. Till slut sprayade jag henne med IonSil, och drog en babytröja över henne för att hon inte skulle slicka bort det. Efter ett dygn märktes en bättring och på mindre en vecka var det helt borta. Fantastiskt, avslutar Frida Nilsson

Annons