Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Handel | Textil 26 nov 2019

Shoppa jeansen som du aldrig vill ta av dig

Array

De har jeans som passion och personlig service som motto! Och det kan inte bli en bättre kombination när man skall hitta den perfekta modellen, passformen och storleken på favoritjeansen. Den kunniga personalen ser till att kunderna får kläderna med bäst passform och storlek på en gång, och inte behöver krångla med byten eller returer. Jeansbolaget i Kongahälla Center har funnits i snart 7 månader, då det fina köpcentret slog upp portarna i slutet av mars 2019.

-Vi älskar vårt fina köpcentrum! Det är ljust och luftigt och har många öppna och mysiga sociala ytor och en riktigt bra Foodhall för hela familjen. Man kan verkligen spendera en hel dag här och det finns något för alla. Vi har bland annat också en jättefin leklounge för barnen och deras föräldrar., säger Anna-Lena, säljare.

Jeansbolaget är en av flera modebutiker i köpcentret och har naturligtvis jeans som specialitet. De kan erbjuda alla de kända jeansmärkena i butiken såsom Levis, Lee, Diesel, Replay och flera nya märken är på väg in, som bl.a. Nudie, G-star och Wrangler.

Eftersom de är en fristående butik, väljer de själva vilka märken och vilket sortiment de skall ha i butiken och anpassar sig efter vad kunderna frågar efter; därav de nya märkena som är på väg in.

-Självklart erbjuder vi hjälp att hitta storlek, modell och passform. Ett par jeans ska följa med som ett favoritplagg i flera år och hittar man rätt från början sparar man som kund en massa tid och pengar och får verkligen ett par jeans som man trivs med och kan använda år efter år. Något som är svårt om man handlar på nätet, berättar Bea, säljare.

De erbjuder alltid fri uppläggning av jeansen för att anpassa längden precis efter hur du som kund vill ha dem.

ETT BRETT URVAL AV FAVORITKLÄDERNA

Jeans är såklart basen i sortimentet, men de har också väldigt mycket annat. T-shirts, skjortor, tröjor, blusar, klänningar, ja i stort sett allt utom skor. På våren blir det studentkostymer och studentklänningar och till jul blir det stort fokus på de mjuka julklapparna till hela familjen.

-Jeans är alltid trendigt och rätt och just nu kan vi se en retro-trend med passformer från 80- och 90-talen. Gärna lite vidare i benen och utan så mycket stretch, men sida vid sida av trenderna lever de olika modellerna som håller över tid. De riktigt smala jeansen med mycket stretch, de utsvängda jeansen och de mer klassiskt raka modellerna. Allt efter stil och smak, säger Isabella, säljare.

Deras kunder är i alla åldrar och stilar. Från den trendmedvetna tonåringen, den stilmedvetna tjejen/killen mitt i livet till den äldre damen och herren som ska ha ett par klassiska jeans. De vill också slå ett slag för att många av deras jeansmärken har ett stor fokus på miljö när de tar fram nya material och sätt att göra snygga tvättar på jeansen. Ofta används ekologisk bomull och man har tagit fram metoder för att minska vattenförbrukningen avsevärt.

-Vi tror också på att köpa kvalitet istället för kvantitet. Ett par riktiga jeansfavoriter håller år efter år om du sköter dem rätt. Tvätta så sällan du bara kan och använd inget sköljmedel. Sköljmedlet förstör både färg, kvalitet och dessutom miljön. Vi vill hälsa er alla gamla och nya kunder välkomna in till oss på Jeansbolaget i Kongahälla Center! Avslutar Saga.

 

Anna-Lena, Bea, Isabella och Saga

Annons