Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Båtar | Motor 25 jan 2018

Sea-Doo – en vital 50-åring

Array

Sea-Doo från BRP har ambitionen att erbjuda det allra bästa när det gäller rekreation på vattnet. Bland annat kan man stoltsera med revolutionerande iControl®-teknik som tagit kontroll- och köregenskaper till en nivå som aldrig tidigare skådats på vattnet. Tekniken inkluderar till exempel det första bromssystemet för vattenskotrar, trappformad skrovkonstruktion och stillastående neutralläge. Dessutom ingår det mest avancerade gasspjället på en vattenskoter, paketerat med BRP Rotax®-motor konstruerad specifikt för marint bruk.

Många spännande nyheter

2018 firar Sea-Doo 50 år och det uppmärksammas med ett extra speciellt modellprogram med ännu fler fördelar. En av dem är är en badplattform uppbyggd med tre bekväma, modulbaserade sittplatser som skapar en flexibel plattform som går att anpassa för umgänge, soldäck och picknick. Och det bakre sätet går att ta bort om du behöver ännu mer utrymme.

En annan nyhet i årets modellprogram är ST3, en superstabil plattform som till och med sätter ny branschstandard. Att de nya vattenskotrarna är stabila och säkra märks och känns, oavsett om du lägger till i en vik, drar en wakeboardåkare efter dig eller om ni är tre personer ombord.

Dessutom erbjuder de nya modellerna marknadens första främre förvaringsutrymme som öppnas genom att du lyfter på styret. Det finns också möjlighet till extra förvaringsutrymme bak med det säkra LinQ-systemet med snabbfäste för till exempel en bränsledunk, väska eller kylbox.

Njut av musik när du kör

Att köra vattenskoter är en upplevelse för alla sinnen. Med BRP:s nya, avancerade ljudsystem kan du köra till tonerna av dina favoritlåtar. Med en lätt fingersvepning ställer du in den ljudbild du önskar. Det här är marknadens första fabriksmonterade och helt vattentäta bluetooth-ljudsystem. Telefonen förvarar du säkert i det vattentäta facket, som också skyddar mot stötar, samtidigt som du kan ladda den via usb-porten. De två kraftfulla 50W-högtalarna ger ett klart och tydligt ljud, även under körning.

På hemsidan kan du svara på ett gäng frågor för att få hjälp att välja vilken modell du ska satsa på. Och om du är nyfiken på att se vattenskotrarna på närmare håll finns Sea-Doo i monter B09:82 på Båtmässan i Göteborg nu i februari.

 

Annons