Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Säljer, köper och förmedlar bilar

Array

Älvdalens Bil och fritid är ett familjeföretag som har 40 års erfarenhet av att sälja och köpa nyare begagnade bilar, husbilar och husvagnar i olika märken och utförande. Älvdalens Bil och Fritid ligger i Bohus, 15 kilometer norr om Göteborg, vid Riksväg 45, där de haft sin verksamhet sedan 25 år tillbaka. Företaget startades av Aleksi och idag driver han den tillsammans med hans söner Mika och Kim. De kan även erbjuda tjänsten förmedling vilket innebär att de hjälper till med hela försäljningen av din bil.

-När vi jobbar med personbilar så jobbar vi med de flesta välkända märkena och våra kunder finns över hela landet och det märks att människor kan tänka sig att resa en stund när de hittat exakt den bilen de vill ha.

De jobbar främst med personbilar och husbilar men det händer även att det kommer in husvagnar emellanåt eftersom företaget tar både personbilar, husbilar och husvagnar i inbyte.

– Vi jobbar med de flesta kända husbils märkena och det här är en marknad som växer hela tiden. Husbilarna som de säljer idag är nyare begagnat och finns i alla storlekar med flera olika planlösningar.

-Förmedling är en tjänst som vi jobbar mycket med. Vi hjälper till att förmedla både personbil, husbil och husvagn. Vi tar in bilen och sköter allting med det finansiella och även försäljningen, städningen och fotograferingen. Då slipper kunderna hantera detta och de lämnar in bilen så sköter vi allt med försäljningen.

–  Förmedling av bilar blir allt vanligare då folk har inte har tid eller ork att sälja sina egna fordon på nätet, samt många tycker att det känns tryggare att en firma säljer den och sköter affären med den nya kunden i stället för att ha visning av sin bil hemma hos sig och så vidare. Vi gör det tryggt och säkert för alla parter plus vi kan erbjuda kunderna bra finansiella möjligheter och även extragarantier så att den nya kunden får en större trygghet när dem köper härifrån. Vi är ett självklart val för göteborgare men även från resten av Sverige.

Text: Linda Johansson

Annons