Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Så ökade hon omsättningen kraftigt

Array

När fastigheten, i vilken hon driver sin restaurang, blev till salu kände Zeynep Sahindal direkt att hon ville slå till! Ju större lokal desto fler gäster – och hon ville ju växa! Via FRODA tog hon ett lån för att köpa fastigheten, ett lån som idag är helt återbetalat. Tack vare fastighetsköpet kunde hon få större både inne och ute.
– Den mack som tidigare låg utanför restaurangen tog vi bort, vi snyggade till stället och gjorde en parkering. 

Investeringen ökade omsättningen

För Zeynep Sahindal betydde köpet av fastigheten att hon fick ett till rum inomhus, på så sätt fick hon fler platser på restaurangen. Hon ville också renovera upp lokalen inne eftersom den behövde rustas upp. Pengar till renoveringen lånade hon av Froda. Ett samarbete hon beskriver som enkelt och smidigt.

– Jag berättade om mina planer, om att jag kunde bygga fler uteplatser och vad en renovering skulle betyda för restaurangens omsättning. Froda bad mig ansöka via nätet och två dagar senare hade jag pengarna, berättar hon.

Gillar att det är enkelt

Zeynep har lånat pengar flera gånger av Froda. Hon gillar att det är enkelt att nå Froda på telefon, att ansökningsprocessen är smidig via nätet och att man får pengarna fort. Till Froda betalar hon en fast summa på lånet, vilket hon tycker är bra. – Vi pratas vid ibland trots att lånet är återbetalat, de frågar om det är något vi behöver hjälp med, de förstår företagarens villkor, det gillar jag, säger hon.

Restaurangen som ligger i Söderhamn lockar både lunch- och middagsgäster och på helgerna är det fullt. Restaurang Aspendos har idag ökat sin omsättning kraftigt tack vare de investeringar och de renoveringar som har gjorts.

Är du i behov av extra kapital till företaget? Klicka då här.

 

Annons