Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Homestyling | Inredning | Kök 19 sep 2018

Renovera med glädje och skapa din drömmiljö

Array

Skapa kök & rum är inredningsföretaget som drivs av Ewa Lorin och Johanna Isaksson, två eldsjälar med snart 30 års gemensam erfarenhet av färg, form, inredning och renovering. De är ett oberoende företag som startade 2015 med många samarbetspartners i branschen.

Skapa Kök & rum har kunden i fokus och hjälper dig som vill renovera att hitta enkelheten i processen. De utgår ifrån er behovsanalys och ett hembesök för att du som kund ska vara i trygga händer från idé till färdigt resultat. Trender och nya tekniker är deras vardag så att du som kund slipper lägga tid och kraft på att åka runt till olika bolag och få olika förslag.

– Kunden ska veta att de gjort rätt val, menar Ewa Lorin. Det är många kampanjer, vilket gör kunden otrygg huruvida de gjort en bra affär eller inte. Vi håller reda på det för dem och låter renoveringen istället bli kul och om det uppstår oväntade problem under montaget finns vi där också.

Trender kommer och går inom inredning, men ett nytt kök ska fungera i minst 20 år, vara hållbart och anpassat för de som bor där. Skapa kök & rum vet vilka trender som gäller, färger som håller i längden och att optimera din renovering utifrån din budget. Allt för att du som kund ska få glädjen att skapa ett rum som du aldrig vill lämna.

Text: Sabine von Borgstede

Annons