Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Livsstil | Mat & Dryck | Resmål 24 sep 2019

Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg – mer än ett vanligt hotell

Array

Det spelar ingen roll om du landar i Warszawa, Stavanger, Reykjavik, Stockholm, Marseille eller Göteborg. Radisson Hotels välkomnar dig med omsorg och elegans, oavsett om du reser i jobbet eller privat.

Ibland vill man unna sig det där lilla extra, och vad passar bättre då än en härlig hotellfrukost eller en god brunch? – Radisson Blu-konceptet bygger på lyx och elegans, vi lägger mycket fokus på detaljer. Som vår fina takterrass till exempel, säger Alice von Geijer, VD på Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg.

”Staycation” är det nya

Hon berättar om det nya fenomenet ”staycation” och tycker det är roligt att många som bor i Göteborg med omnejd unnar sig lyxen att bo över en natt på hotellet. – Det blir lite lyx i vardagen, särskilt om man bokar in vår fantastiska brunch. Vi har dessutom vunnit pris för Europas bästa hotellbar – två gånger!

En unik varvsmiljö

På Radisson Blu Riverside Hotel får gästen en unik upplevelse. – Alla sociala utrymmen har uppdaterats och utrustats med högsta standard. På våning 11 ligger vår Wellnessavdelning med vacker utsikt över Göteborgs hamninlopp. Hotellets läge intill kajkanten, med närheten till snabbfärjan, butiker, restauranger, shopping och Lindholmen Science Park, är det bästa tänkbara säger Alice. Dessutom har vi en historisk varvsmiljö omkring oss, och den försöker vi ta tillvara på alla tänkbara sätt.

Text: Petra Roman

Foto: Radisson Hotels

Annons