Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Hälsa | Livsstil 16 mar 2020

Träningsredskap: Prisvärda och högkvalitativa

Sporttema har sedan 2003 framgångsrikt levererat träningsredskap till hundratusentals nöjda kunder runtom i Sverige. Affärsidén bygger på att de vill erbjuda sina kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Målet är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning och hos Sporttema köper man inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp. Deras höga ambition visar att de vill vara mer än en bara en e-butik och erbjuda kunden ett helt unikt träningskoncept.

Sporttema startade sin verksamhet med att importera träningsredskap från Tyskland, för de lägre priserna, och företaget har blomstrat med sin verksamhet och säljer till kunder över hela Norden. Kontoret ligger i Karlshamn och med tillhörande lager i Karlskrona och VD och ägare för Sporttema är Pierre Robert. Det är fruktansvärt viktigt att ta hand om sig själv och sin hälsa, för att kunna leva ett bra liv och utan hälsan har man faktiskt ingenting. Och detta är stället du kan fynda riktigt bra träningsprodukter till marknadens bästa priser.

-Vi har alla träningsredskap du kan tänka dig för att lyckas med din träning. Exempelvis inom boxning, Crosstrainer, Fitness och Yoga, Motionscykel, styrketräning och mycket mycket mer, berättar Pierre.

Boxning har blivit ett populärt träningsalternativ och här finner du allting inom boxning, som ex. boxningshandskar, boxningssäck, skydd och kläder.

– Vi säljer mängder med boxningssäckar och tillbehör. Det är populärt bland våra kunder just nu. Det handlar inte bara om priset utan även om support per telefon som vissa stora kända e-butiker inte ger. Då vi har en lägsta prisgaranti på 110% av mellanskillnaden så är vi alltid billigast gentemot våra konkurrenter, säger Pierre.

Är man mer intresserad av att träna med en crosstrainer finns ett brett urval att välja på. Här finns olika modeller inom avancerad, enkel hemanvändning och medel hemanvändning. Pierre rekommenderar bland annat crosstrainern VS305 Viking Sport. Den har många motståndsnivåer, är på medelnivå och har ett inspirerande träningsprogram som får dig att hitta din önskade form snabbt.

-Crosstrainern tränar så gott som hela kroppen. Jämför du med motionscykel eller löpband som bara tränar benen så jobbar du på en crosstrainer även med överkroppen, ryggen, armar och bröstmuskulaturen, berättar han.

Här kan man köpa fitness och Yoga produkter som fitnessbollar, spikmattor, hopprep, balansplatta, rockringar, wriststrap med mera. Spikmattan, blev årets julklapp 2009 och är ännu en storsäljare hos dem. Och fler och fler ser fördelen med att träna i hemmet. Du slipper ta dig iväg till gymmet och kan köpa till maskinerna. Det sparar tid och gör att det oftare blir av.

Deras storsäljare inom motionscyklar är Motionscykeln AL2. Det är en attraktiv motionscykel med 17 träningsprogram och 9 kg svänghjul. Det är en mycket prisvärd cykel som med all rätt är deras storsäljare bland motionscyklar.

Tycker man om att styrketräna finns allting för dig här, som skivstänger, kettlebells, viktställ, hantlar, viktskivor med mera.

-Multigym ger effektiv styrketräning för hela kroppen. Vi kan exempelvis erbjuda nya modeller kallade Bioforce, som är maskiner utan viktmagasin som gör att de går tyst.

Sporttema förespråkar enkelheten av att träna hemma likväl som på gymmet, och att de hjälper till att skapa människor hemmagym. Som kan vara den ultimata drömmen för alla.

Hur viktigt är träning och hälsa för människor frågar jag avslutningsvis?

-Hälsan är A och O. Det gör att man orkar mera, blir mindre sjuk och mår bättre. Din kropp kommer att tacka dig för att du tar hand om den! Avslutar Pierre.

 

 

 

Text: Linda Johansson

 

Annons