Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Fritid | Livsstil 23 okt 2018

Premiär för Megafun i Göteborg

Array

Massa lek och bus för barnen men också goda träningsmöjligheter för vuxna. Nu lanseras Megafun i Sverige, varav en anläggning ligger i Göteborg.

Tidigare Lek & Buslandet på Hisingen i Göteborg har just genomgått en stor förvandling och går numera under namnet Megafun. Det som förut bara var ett lekland har nu kompletterats med en trampolinpark och har därmed blivit en verksamhet med stort fokus på gymnastik. Vi vill kunna erbjuda något för alla åldrar och skoj för hela familjen. Hit kan man komma oavsett om man vill leka av sig eller är sugen på ett tufft träningspass, säger Vanessa Omar som är en del av Megafun crew i Göteborg.

Generösa öppettider

Megafun finns även i Örebro och på båda anläggningarna ordnas kursverksamhet för barn och ungdomar. Vi erbjuder grundläggande träning för barn och ungdomar där de bland annat får lära sig trampolin, gymnastik och parkour, grupperna delas alltid in utifrån deltagarnas nivå. Här är det öppet för studs och lek alla veckans dagar, från morgon till kväll. På vardagar har Megafun öppet från klockan 13 för allmänheten, fram till dess är anläggningen bokningsbar för skolor, fritidsgårdar och liknande verksamhet.

Spökboll och basket i hoppform

Med det nya konceptet blir det helt enkelt mer lek för fler. Som vuxen kan man komma hit och köra konditionspass på hinderbana och trampolin. Det innebär bra styrke- och konditionsträning, lite som att köra spinning på studsmatta. I trampolinparken väntar många skojiga utmaningar bland annat foampit, med ett stort hav av skumgummikuddar där du kan öva på coola tricks och samtidigt landa mjukt. Här kan du också spela spökboll hoppandes på trampoliner. Två lag gör upp, ett inslag som kan bli särskilt rolig med vännerna eller jobbet. Sista studsande spelaren vinner. Målet är alltså att erbjuda en verksamhet där det finns både tränings- och underhållningsmöjligheter för både liten och stor. Bakom Megafun står grundarna till Axels Tivoli.

Text: Maria Felldin

Annons