Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Fritid | Hälsa | Livsstil | Sport 31 jan 2019

Porten till ett familjärt gym

Array

Portens gym vid E20 Floda mellan Alingsås och Lerum är stället för dig som vill kunna känna dig som hemma fastän du är på gymmet. Ett enkelt, bekvämt och mysigt gym som välkomnar och ser dig varje gång du är på besök och saknar dig när du inte är där.

För många kan det vara motigt att ta sig till gymmet och det är inte en självklar sak som prioriteras i vardagen. På det familjeägda Portens gym är det annorlunda. Här känner alla varandra, det blir en social tillvaro och du vill gå dit även när det varit mycket i livet.

– Jag har tidigare arbetat i butik och att måna om kunder och var tillgänglig med all service sitter liksom i generna, säger Susanne Karlsson, en av två ägare. 

Susanne är en idrottstjej med stort hästintresse och köpte gymmet 2010. För henne är gymmet en källa till mycket glädje och vänskap. Oavsett syfte som du är på gymmet vill Susanne att varje kund ska bi bemött med samma entusiasm. För en tid sedan började de med obemannad tider för att ge medlemmarna ännu större möjligheter att kunna träna på de tider som passar dem men för Susanne blir det lite ångest för att hon kanske missar någon av dem eller inte hinner hälsa på alla.

– Med över 300 besök per dag är det naturligtvis en omöjlighet och genom att hålla gymmet öppet med obemannade tider ger det medlemmarna större valmöjligheter och det är ju faktiskt också service, menar hon.

Text: Sabine von Borgstede

Annons