Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Inredning 30 mar 2021

Populärt att följa erbjudanden för inredning och kök

Skandinavernas kärlek till inredning och kök har alltid varit stark. Men våra metoder för att hitta inredningsprodukterna och köksartiklarna till bästa pris har raffinerats. Möjligheten att hitta erbjudanden på kastruller, bestick och bakformar till våra kök har underlättats av nätbutiker där tusentals leverantörer visar sina tillfälliga erbjudanden. Många svenskar som till exempelvis söker inredning för badrummet, börjar alltid med att kolla där kampanjerna samlas. Villanytt tar här en titt på Sveriges största erbjudande-shop, Lets Deal, som besöks och följs av hundra tusentals konsumenter.

 

De dagliga erbjudandena i kategorierna Inredning och Kök intresserar många skandinaver, och det är inte konstigt. Villanytt noterar att de många kampanjerna genomsnittligen erbjuder cirka 55 procent rabatt. Bara i kategorin kök fann vi flera möjligheter att spara över 70 procent, om man skulle köpa nya köksknivar, serviser och smarta grönsakshackare.

När Villanytt tittar i kategorin Badrum så hittar vi många artiklar för inredning, som exempelvis belysning, kakeldekorer, tvålpumpar och duschset. Vid detta tillfälle ligger rabatterna omkring 45 till 67 procent, vilket ger stora sparmöjligheter för den som söker inredning för bad och toalett.

 

Inredningi gröna rummet

Kök i all ära, men på sommaren vill många laga mat ute, och självklart hittar vi här både grillvantar och grillnät. Under kategorin ”Trädgård & uterum” hittar vi inredningför villans gröna rum, det vill säga trädgården. Det är en imponerande bredd med spabad, trädgårdsbelysningar och fontäner att inreda trädgården med. Men även verktyg och utrustning för hobbysnickerier och trädgårdsskötsel.

 

Hackare som inte kräver ström i ditt kök

Förutom priserna så kan man även ana ett fokus på smarta och praktiska prylar, inte minst för kök. Vem tycker inte att durkslag tar mycket plats? Här hittar vi faktiskt hopvikbara, som blir platta när de läggs i lådan i ditt kök. Även kannan med inbyggd våg är genial. Har man inte tillgång till ett riktigt kök så finns faktiskt en grönsakshackare som drivs manuellt, med ett dragsnöre. Perfekt när man fricampar med husbil och husvagn i naturen, där elen till ditt kök är begränsad.

 

Kända och okända märken bland kläder och inredning

Precis som i utbudet av hus- och hemprodukter, kök och inredning så består även avdelningen Mode, av både kända och okända märken. Villanytt konstaterar att den som gillar kläder från Ralph Lauren, Björn Borg, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss eller Reebok kan vid detta tillfälle spara uppemot 65 procent. Är man intresserad av inredning, eller står inför en förändring i hemmet, så kan det säkerligen bli lönsamt att följa Lets Deal på Facebook, som över hundra tusen andra följare redan gör. Eftersom de ständigt förnyade erbjudandena är tidsbegränsade så kan det ju vara bra att få dem direkt i flödet. Besök deras avdelning med deals för hemmet här.

Annons