Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Snickare | Tak 3 apr 2020

Plåtslagare – Yrket går som tåget

Plåtslagare är ett yrke som passar både killar och tjejer.  Både händer och hjärna får arbeta kreativt och skapandet ställs ofta inför utmaningar. Som byggnadsplåtslagare arbetar du både med tillverkning och montering, oftast en kombination mellan ute och innemiljö. Friheten och den stora variationen i yrket är det som lockar många till branschen varje år. Möte med nya människor och miljöer är en vardag.

För inte så länge sen var filmuthyrning och cd skivor ett faktum. Däremot kommer du aldrig att hitta en plåtslagare där av det enkla skälet att det kommer alltid finnas hus. Och så länge nya hus fortsätter att byggas kommer plåtslagare att vara efterfrågade. I dagens marknads finns det faktiskt för lite plåtslagare. Marknaden skriker efter kompetenta plåtslagare så det finns mycket gott om arbete i branschen.

Plåtbranschen är ett hårt yrke men man behöver inte kunna lyfta massor av kilo på raka armar för att orka med en arbetsdag. Och framförallt behöver man inte vara kille. Med risk att sticka ut hakan kan tjejer till och med vara bättre på problemlösning än vad många killar är. Något som är en av de viktigaste egenskaperna för en plåtslagare.

Läs mer om plåtslagaryrket här.

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons