Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Piffa upp innan försäljning med målare i Stockholm

Det är många som säljer och köper bostäder i Stockholm och slutpriserna kan bli väldigt höga. Hur mycket man kan få för sin lägenhet beror på vart i Stockholm den ligger samt vilket skick och storlek det är på objektet. För att få ut så mycket som möjligt på sin försäljning kan man med fördel göra mindre renoveringar som inte kostar så mycket,  som exempelvis att måla om.

Det enklaste sättet att måla om sin lägenhet är att hitta en Målare Stockholm som kan hjälpa till med det både snabbt och smidigt. När man ska sälja sin lägenhet vill man ha så mycket som möjligt för den och då kan det vara bra att lämna över sådana här saker till proffsen. Det kan kosta en slant, men det brukar bli mycket bättre resultat och det går också betydligt snabbare.

Bostadsmarknaden i Stockholm är het

Det finns stora möjligheter att göra sig en rejäl slant på sin försäljning av lägenhet i Stockholm. Det är nämligen inte många i Stockholm som säljer sina bostäder för mindre än vad de har köpt dem för. För att få en så bra vinst som möjligt krävs det lite ansträngning och förutom att måla om lägenheten för att den ska se fräsch ut, kan det vara en god ide att anlita en homestylist.

När det gäller att anlita en målare för att måla om lägenheten man ska sälja, så kan det vara bra att satsa på vitt i hela lägenheten. Det kan låta lite tråkigt och kanske tycker man att alla lägenheter i Stockholm ser ut så. Men det blir lättare för den homestylist som kommer sedan att styla med färg på exempelvis kuddar, tavlor och mattor.

Att måla själv inför en försäljning brukar inte vara det smartaste valet, om man inte är målare själv då förstås. De misstag som man gör som amatör, kommer att synas, speciellt om man väljer lite mörkare färgskalor. Risken är att det avskräcker köparna snarare än lockar dem. 

Kostar en del – men är värt det

Den här kombinationen av målare och homestylister i Stockholm kostar en slant, det kommer man inte undan. Däremot kommer det att löna sig och man kan få mer för bostaden än man annars hade fått. Anlitar man en målare i Stockholm så kan man dessutom använda sig av rot-avdraget, då blir det plötsligt mycket billigare. Att investera en slant kan alltså vara en vinst i slutändan vid försäljning av lägenheter i Stockholm. 

 

Annons