Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Transportföretag: Personlig logistik på hög nivå

Ett transportföretag med högt tempo som under mer än ett decennium har hjälpt privatpersoner och företag att flytta från Sverige till kontinenten.

Djuvfeldts Transport är ett transportföretag som fokuserar på flytt av hela bohag, enstaka möbler, motordrivna fordon, cyklar, sportutrustning… Djuvfeldts Transport löser det mesta. Med lång erfarenhet av att packa, transportera och leverera gods på ett både säkert och miljövänligt sätt, har de hjälpt tusentals människor att relokera till och från Sverige, Spanien och Portugal.

”Vi har varit i branschen länge och vet vad som krävs för att frakta tryggt och säkert. Med lager i Sverige, Spanien och Portugal kan vi erbjuda kunderna ovärderlig flexibilitet. Vi kör alltid fulla transporter och kan magasinera allt på plats tills dess att kunden kommer ner”.

Mattias Eriksson, ny VD för bolaget, kommer närmast från industrin och tycker att det är en ynnest att få hjälpa människor till något nytt. ”För vissa är det en nystart och en långsiktig flytt, för andra något tillfälligt. Vårt uppdrag handlar om att uppfylla kundens behov och önskemål samt att visa hänsyn för det gods vi hanterar.”

Text: Petra Roman

Foto: Djuvfeldts Transport

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus.

Annons