Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Homestyling | Inredning 23 jun 2021

Personlig inredning i industriell stil

Den industriella stilen har med tiden tagit en allt större plats i våra hem. De robusta inredningsdetaljerna i alltifrån rörkopplingar i svart och synliga metallskruvar till möbler i trä ger ett tufft och modernt uttryck till hemmet och blir en fin kontrast i mixen med andra stilar. 

Att inreda med de mer robusta detaljerna har blivit en genomslående trend i många offentliga miljöer, som i butiker och på hotell. En trend som också flyttat in i våra hem. 

Produkter i industriell stil är också hållbara, då möbler och andra inredningsdetaljer tillverkas av material som står sig år efter år. 

Bea Dollevots som både har ett stort intresse för inredning och för att skapa, startade under hösten 2020 Tube Trends, där hon tillverkar inredning i industriell stil. Här skapar och designar de hållbara produkter av rör, rörkopplingar samt trä. Rörkopplingarna är galvaniserade eller pulverlackade i en svart kulör medan träprodukterna tillverkas av ek. Av materialen tillverkas många olika slags produkter för hemmet, alltifrån bokstöd och lampor till klädställningar och möbler. 

– Produkterna som finns hos oss kan skräddarsys efter kundernas behov och önskemål. Jag är väldigt flexibel och kan förverkliga kundernas egna idéer. Vi förser såväl privata hem som offentliga miljöer och butiker med handgjorda och hållbara produkter, säger Bea Dollevots som äger och driver Tube Trends. 

Att skapa sina egna produkter är inte bara givande för den kreativa, det ger också en personlig touch till hemmet. 

– Som komplement till Tube Trends har jag även skapat webbutiken Rörkoppling Online. Där säljer jag rena rörkopplingarna, för dem som vill designa och skapa egna produkter som är unika just för dem, säger Bea. 

 

Annons