Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Ozoneair fixar luktproblem i villan

Vill du bli av med röklukt, mögellukt eller annan dålig lukt? Du kanske ska sälja? Då kan värdet på huset öka om det doftar som nytt. Ozoneair sanerar och tar bort alla dåliga lukter – hemmet blir kliniskt rent och fräscht på några timmar. Ozoneair är en unik ozongenerator som enkelt tar bort dåliga lukter. Dålig lukt kan bero på flera anledningar, stängda och dåligt ventilerade utrymmen som utsätts för fukt, mögel, cigarettrök eller kanske en blöt hund som tenderar att lukta illa. De luktbärande partiklarna sprids och sätter sig i allt från väggar till inredning. Det spelar ingen roll hur mycket du städar, tvättar och vädrar. Lukten kommer tillbaka och får hela utrymmet att kännas orent och ofräscht. Ozoneair neutraliserar den dåliga lukten liksom mögelsporer, bakterier, aller-gener och andra skadliga mikroorganis-mer. Processen är enkel och effektiv och behandlingen skräddarsys efter stor-leken på utrymmet som behandlas. På kort tid doftar hemmet fräscht igen

Tre familjer berättar: Så enkelt blev vi av med den dåliga lukten

Familjen Nilssons villa luktade unket. Staffan Johansson hade problem med dålig lukt i 60-talsvillan. Och Elisabet Lindbergs hus luktade tobak. Alla fick de hjälp av den svenska innovationen Ozoneair, som enkelt och effektivt tar bort lukter med ozon.

Familj: Staffan Johansson, Eskilstuna. Luktproblem: Huset luktade skarpt och stickande av impregneringsmedel. Stefan och hans dåvarande sambo bodde i ett hus byggt på 1960-talet då man ibland använde impregne-ringsmedel i husbyggen. – Lukten, som liknar mögel men
är skarpare, hade satt sig i huset och gick inte att bli av med. För två år sen fick jag tips om Ozoneair – och äntligen försvann lukten! Nu har vi sålt, och självklart höjde ozonsaneringen värdet på huset. Det är en helt annan luft och lukt inomhus nu.

Familj: Camilla och Mikael Nilsson, Töre i Norrbotten. Luktproblem: Unken jordig lukt orsakad av att fukt steg upp från krypgrunden. Camilla och Mikael hade i många år problem med en unken, jordig lukt i huset. Paret började med att sanera krypgrunden genom att placera maskinen Ozoneair under huset. Några veckor senare sanerade de inomhus, rum för rum – några timmar per rum.  Jag måste erkänna att jag var skeptisk, det lät för bra för att vara sant. Men de dåliga lukterna är som borttrollade, säger Mikael. Ja, det känns som att vi fått ett nytt hem.

Fakta om Ozon:

  • Ozonteknik har länge använts för att rena vatten och ta död på bakterier och virus i textilier i till exempel sjukvården.
  • Sedan 1970-talet har saneringsfirmor använt sig av ozon för att sanera hem och lokaler från brand, tobaksrök, mögel och andra lukter.
  • Med den svenska innovationen Ozoneair kan privatpersoner sanera hemma med ozon.
  • Ozon är en reaktiv gas som också kallas ”aktivt syre”. Den letar sig in och renar i skrymslen och vrår samt ytligt i material som textilier och annan inredning, golv och väggar.

Text och bild: Ozoneair

Besök Ozoneair.se idag

Annons