Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Homestyling | Inredning 26 jun 2021

Ordning och reda på ett öppet och personligt sätt

Alla dessa saker som vi samlar på oss, visar ofta vilken personlighet vi är. Många väljer att visa upp dem och skapar sin egen inredning och design med sina saker.  På Rackbuddy har de en flexibel, stabil och öppen lösning för alla utrymmen oavsett om det är kläderna i garderoben, kopparna i köket eller hyllor i vardagsrummet. Med en industriell, modern, skandinavisk och elegant stil skapar du själv ditt utrymme med deras produkter.

Det började egentligen med att Martin Heinz och Lasse Nielsen byggde en klädställning för en öppen garderobslösning 2013 i Danmark. Allt som fanns på marknaden kändes inte genuint utan var ostabilt och med smaklös design tyckte de.

– RackBuddy skapades utifrån idén att en klädställning är en möbel som formar identiteten hos ägarens hem, säger Louise Abrahamsson, kundserviceansvarig Sverige. Dina kläder säger mycket om vem du är. Ofta spenderar du mycket tid, pengar och omtanke på nya kläder i din garderob. Så varför ska du gömma dem i en garderob och inte visa upp dem stolt, menar hon?

Nöjda med resultatet var Martin och Lasse fast beslutna att designa fler ställningar av vattenrör till vänner och bekanta.

Dansk design från en lycklig nation

Louise berättar att i Danmark betyder hygge att göra vardagliga ögonblick mer meningsfulla genom att skapa en mysig atmosfär och njuta av det fantastiska sällskapet.

– Vi bemöter alla våra projekt med ett positivt sinne och jordnära attityd, säger hon. Det sägs att Danmark är den lyckligaste nationen i världen och att platsen du tillbringar mest tid, ditt hem, är grunden till lycka. Därför är vårt syfte att hjälpa dig skapa din egen plats att koppla av och njuta av de små sakerna i livet.

Genom att skapa din egen förvaringslösning kan du skräddarsy den efter dina egna behov och din personlighet menar Louise. Det är bara fantasin som sätter gränser. Här går funktion och design hand i hand och alla delar är stabila och du kan bygga på allt eftersom du villa ha en ny lösning eller flyttar till något mindre eller större.

Unik design

Varje person har sin egen idé på de behöver och vill ha.

– Om du inte kan komma på något själv ritar vi gärna ett förslag till dig om du skissar upp ytan du vill skapa något på, säger Louise. Vi brukar säga “Make it yours”. Ingen yta är för liten eller för stort.

Din design blir därför unik och fungerar därför som en möbel. Något som passar in med din personlighet och din stil. Visa upp vem du är och sålla bland sakerna du vill ställa ut.

Text: Sabine von Borgstede

Annons