Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Handel | Livsstil 26 jun 2021

Nu finns den lilla, speciella butiken även på nätet

Känner du igen glädjeruset när du hittar den där lilla, speciella butiken på en bakgata, långt ifrån de vanliga shoppingstråken. Butiken med själ och som  inte säljer massproducerade produkter av stora kända kedjor. Tanken med Younited Boutiques är inte bara att bjuda på en annorlunda shoppingupplevelse. De vill bromsa butiksdöden och brinner för att ge små, personliga butiker i hela Sverige en möjlighet att nå ut till nya kunder som söker något utöver det vanliga, menar Ingemar Gleissman.

Näthandel i all ära men var hittar du den lilla speciella butiken? Just att handla över nätet har ökat explosionsartat och alla aktörer slåss om köparna. Younited Boutiques vill skapa en upplevelse där du även kan få liveshopping. Ett koncept där en respekterad och omtyckt person är din personliga shopper och känner, luktar, klämmer och berättar om varan innan du köper den. Det blir nästan som att du är där, i butiken.

– Vi väljer bara butiker med det lilla extra, de som sticker ut, säger Ingemar. En rundvandring i vår “galleria” hittar du små butiker du inte visste fanns, de med speciella saker och de som har det som inte alla andra butiker har. De drivs av människor med passion.

Liveshopping

Kategorierna är många på hemsidan och vid några tillfällen kan du se en liveinspelning av just den butiken som du är lite nyfiken på. Genom Tv-studion, Zellma, spelas program in tillsammans med Annika Duckmark som programledare. Hon klämmer, känner,  smakar och luktar på vara i ditt ställe. När du sen bestämt dig för att köpa vet du att du får den varan som du uppfattat på bilden.

– Det är ett mycket uppskattat sätt att shoppa på, säger Ingemar, det ger varan och butiken en större trovärdighet om en person, som du känner förtroende för, har berättat hur hen upplever varan.

Genom att skapa din egen galleria, Min Galleria, kan du samla butiker och produkter som du gillar och får då snabbt nyheter från dem. Du kan även tipsa om nya butiker du tycker ska vara med.

Varje butik har också en egen story där du får veta lite mer om just den butiken och personerna bakom.

Text: Sabine von Borgstede

Annons