Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Kök 24 mar 2020

Retrokök – Njut, umgås och laga mat i ett

Köket är verkligen hemmets hjärta och här spenderar man många härliga timmar tillsammans med familjen. När du skall välja ditt kök, gå på din personlighet, känsla och tänk långsiktigt och satsa på inredningsdetaljer med hög kvalitet och lång hållbarhet. Ett företag som kan hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar och som följer alla dessa värderingar är Kreativt hantverk. De erbjuder och kan hjälpa dig att installera snygga retrokök, moderna kök eller andra typer av kökslösningar. Det är bara din fantasi och dina önskningar som sätter gränsen!

Uppe på mysiga och gemytliga Masthugget i Göteborg ligger Studiono9. Här finns Anna-Lena och Peter Nordberg som tillsammans driver Kreativt hantverk i Sverige AB. Deras affärsidé bygger på att inspirera till kreativitet och skapande för att hitta det egna, det unika och personliga. Att våga!  De vill uppmuntra sina kunder att göra medvetna, långsiktiga val både utifrån sig själva och med hänsyn till miljön.

De säljer bland annat retrokök med moderna funktioner, trägolv av högsta kvalité samt specialsnickerier för den som har specifika behov och önskemål. De hjälper även till med montering av kök och renovering av redan befintliga. –  Ibland kanske man inte behöver byta ut allt i sitt kök och då kan man exempelvis bara byta ut sina luckor, säger Peter som är inredningssnickare.

För Anna-Lena och Peter Nordberg var det en dröm som gick i uppfyllelse när de för tre år sedan tog steget att starta en egen verksamhet tillsammans. Att mötas i en filosofi med två helt olika hantverk – musik och snickeri. Anna-Lena är musiker och pedagog så I deras Showroom ryms även kulturell verksamhet.

– Till oss kan man komma med en bild man hittat på någon spännande sida och starta upp en process därifrån. Eller så har man redan en idé i sitt huvud som vi hjälps åt att förverkliga. Vi samarbetar med en fabrik i Bankeryd som producerar alla kök åt oss och har även ett nätverk av yrkeskunniga inom design till stenhuggeri som hjälper oss vid behov. Vi kan även erbjuda spishällar, fläktar och annan köksutrustning, berättar Anna-Lena.

Med sitt centrala läge i Linnéområdet i Göteborg kommer kunder med många olika önskemål.

-Våra kunder är självständiga och vill kunna pussla ihop ett personligt och snyggt kök som man längtar till och trivs att vara i. De kanske inte vill göra om hela köket, de kanske bor trångt som många gör idag och då behöver man speciallösningar och använda varje kvadratmeter på bästa sätt. Vi tycker man skall gå mycket på känsla och det man tycker om. Trenden hoppas vi snart ska präglas av just det, enkelhet och hållbarhet och då tror vi att köket håller länge, avslutar Peter.

 

www.annalenanordberg.se

Instagram: studiono9.se

Facebook: www.facebook.com/studiono9.se/

Text: Linda Johansson

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Annons